Deletedmom0099 benim kızımın da tombik, üstünde bombe var resmen 😂 sanbeden ilk adım aldım üste doğru geniş olduğu için baya rahat giydi
Yesillimon Ellanss Evet büyük oluyordu ama bende bir türlü bulamiyordum ayagina göre en son careyi öyle bulmuştum gerçi şuan iki yasinda ayağı normale döndü şükür 😁
Mom095 nursocum tombik ayaklara oluyo mu peki ? Benim bebeğiminde öyle. Hala ayakkabısı yok maalesef 😕
Mom095 nursocum kaç aylık bebeğiniz. Benimki 10.5 aylık. Pumanın özellikle aldığınız tercih ettiğiniz bi modeli var mı bnde bakayım 😄
nursocum Mom095 benim oğlum nerdeyse 15 aylık olacak bence 23 numara senin bebeğine büyük olur 2 tane farklı numara isteyip deneyebilirsin ben öyle yaptım. Bu arada ben aldığımda havalar soğuktu iyi oluyordu ama şimdi giydiremem pişer ayağı, sizinki yaza denk geliyor şöyle güzel bir sandalet alabilirsiniz https://ty.gl/plnd3ciih Oğluma aldığım model bu aşırı rahat ve çok hafif ☺️
SweetPaw Ellanss Oğlumun da ayakları öyle tombik. Mayalı poğaça gibi. 11cm iken Vicco 21 oluyordu panduf diye geçen modellerinden. Sizinkinin kaç cm ayağı? Birde Nike sandalet var onunla da rahat yürüyor.
Ellanss SweetPaw 11.4 cm vıcco sandaletı 21 aldım sıkıyor iade edecem gibi panduf modellere bakmamıştım değerlendireyim 🌼
nursocum Ellanss Gerçekten memnun kalırsın. Birde Adidas’ın çok ince tabanlı ayakkabısı var onada bakabilirsin