deniz_s ya deliricem artik kucaktan baska hicbir yerde uyumuyo o kdr derin dalıyor yatagina koyuyorum gozler faltasi gibi acik sanki derin uykuda olan o degildi hicbir sey yapamiyorum ne yemek ne camadir ne dinlenme sutum kesilcek artik yardimci kimsem yok babasi polis zaten yogun calisiyolar cok sey istemiyorum ya kucagimda istedigi kdr dursun uykuya dalmak icin sorun değil yuk degil ama yataginda uyusun istiyorum neden boyke anlamiyorum hic duzelmeyecek mi 51 gunluk bugun 😔😔😔
Helenikom deniz_s yatağına sizin kokusu olan bir tişört mü koysanız acaba sizin kokunuzu arıo besbelli
Slnkl deniz_s aynı durumdayız birebir hem de eşim polis evde olduğunda yardım istemek gelmiyor içimden o sağolsun ediyor ama zaten çok yoruluyor kucağımdan başka yerde uyumuyor yatağa yatırdığım an sanki uyuyan o değilmiş gibi uyanıyor dalınca ayağına al uyanır gibi olursa pış pışla ama sallama alışmasın 3 ay 14 gün hala geçmedi
deniz_s Helenikom denedim ama bana misin demiyo elleriyle kendini uyandiriyo baglsam bu sefer acmak icin uyandiriyo napcagimi sasirdim
Slnkl Silvermom hiç bir işe yaramıyor bende sling var içinde durmuyor kucakçı bebek yalnız kucakta duruyor maalesef
Derin282021 deniz_s malesef boyleler bizde 3.5 aylik olduk gunduz uykulari yarim saati.gecmiyor buyudukcd duzelir diolar hep kucakta uyuyor benim kizimda pusete yada yatagina koyunca uyaniyor
Teemo07 deniz_s Aaa bu ben. Bizimki de öyle. Kucakta derin uykuda, yatakta kuş uykusunda. Sürekli kıpırdanıyor yataga yatınca. Biz yine 2 kişi bakıyoruz ona rağmen uykusuzluktan ölüyoruz, iş güç yapamıyoruz.. sizi düşünemiyorum.
dndgl-7 deniz_s bizde de durum aynı biz nerdeyse 6 aylık olucaz bizim de baba polis ben de tek bakıyorum uyuduğu zaman yatağına değil de kendi yatağıma koyuyorum yanında biraz uzanıyorum 10 dk kadar sonra sürünerek kalkıyorum 😂😂 biz birlikte uyuyoruz artık beşikte uyumuyor. Sizde yanında uzanın biraz sonra kalkın belki uyumaya devam eder
Merve87 deniz_s yastığıma sarılıp uyuyor oğlum kokunuz sinen birşeyi yanına köyün yada uyku arkadaşı olabilecek bir müslin bezini üstünüzde 1gun boyunca evet vücudunuza sarın bezi taşıyın sonra o bezinyataga serip ona yatırın bizimki ilk başlarda kanmisti buna..
KevserKaan deniz_s bizde bugün 58 günlüğüz ve 2 haftadır aynı durumdayız gündüz uykuları yalan oldu. Uyumuyorken de mız mız hep ağlamaklı 🤦🏻♀️ atak diyorlar ama atamiyo kaliyo yoruldum 🧘🏻♀️
Slnkl deniz_s alışıyor öyle gidiyor destekle uyuyor işte ben 4 ay olunca hemen uyku eğitimi vericem bittim çünkü şuan bile ayaklarımdan yeni indirdim 1 saat 40 dakikadır uyuyor ilk 18 dakika saldırmaya çalışıp kucakta dolandık çünkü uykuya direnip çok ağlıyor sonra hemen ayağıma aldım iyice daldı yatakta duruyor 20 dakikaya uyanır net bende 20 dakika kolum ve bacağımı dinlendiririm
Silvermom deniz_s pes etmeyin. Karnı tokken giyin ve bolca hareket edin. Mümkünse açık havaya çıkın. Diğer işler için bence alabildiginiz kadar cevrenizden destek alın ✌️ Desteği çok geç almış bir anne olarak söylüyorum.
Teemo07 deniz_s ahh bana sor. Bacaklarım, belim, kollarım. Öyle uyuduktan sonra kaldırıp gazını cıkaracak dermanım kalmıyor Bi sebebi olmalı ama ne. Derin uyku zamanı cok kısa. Diğerleri hep kuş uykusu.
Merve87 deniz_s valla hiç akla gelmeyen şeyi kabul edebiliyorlar benim yastık hiç aklıma.gelmemisti anne yani beşiği aldım yatak ile bitişik olanlardan kendi kendine yastığıma sarılıp uyumaya başladı hee bunu bulduk ama 8 ay sonra şuanda kendisi 9.5 aylık 😄