larabayba Mom987 ben kucağıma aldığımda susuyor meme önünde gayet iyi de susuyor tek sıkıntımız uykumuz yok sabahlıyoruz ama herkes kucağa alıştırdığınız dile getiriyor ama elimden bir şey de gelmiyor patlıyor ben bırakınca
Mom987 larabayba Suan çok küçük. Tavsiyem gece emzirirken loş ışıkta ve konuşmadan emzirin. Büyüdükçe belli bir düzene alışır.
Aybersa larabayba benimki de öyleydi biraz fazla düşkün memeye ,bir yaşında hala düşkün. Kilo alımı normalin üstünde. Doymadigini nasıl düşünüyorsunuz,iki kilo alan bir bebek nasıl doymaz,sadece memeye fazla düşkünler 🌺
Hediyeee_ larabayba siz gerçekten ciddi misiniz? Bi ayda neredeyse 2500 kilo almış ve siz az diye mi endişeleniyorsunuz? Bebeğinize çok sağlıksız bir şekilde kilo aldırmışsınız. Doktorunuz çok ilgisiz sanırım, yoksa bunu söylerdi. Bir bebek ayda ortalama 500 gram aldığında yeterli sayılıyor. Benim bebeğim prematüre doğdu ve Şuan 5.ayını bitirmesine 3 gün var kilosu da 6,500. Gayet de sağlıklı. Bence sizde kilodan çok sağlığını dert edinin. Hayırlı günler.
larabayba Hediyeee_ sağlık ocağına götürdüm gayet iyi dedi benim sormak istediğim şey acaba doyamadığı için mi hep emek istiyor ilk bebeğim çok tecrübesizim
Gizemhzl Hediyeee_ aynı sekilde bizde prematüreyiz 21 gğnlük 2090 gramla taburcu oldu anne sütünü ölçülü verdim hep bagırsaklarına yazık diye 3 saate bir 50cc verdim içse içerdi ama böyle yap dedi doktoru böylr verdim sonuc olarakta 5 gün sonraki komtrolde 350gr geldi. Yogun bakımda kaldıgı özel hastanenin pediatristine götürmüştü onlarda dönüşümlü olarak günde 1 kez muayene ediyorlar bebekleri kızızmı tanıyordu cok almıs daha yavas gitmelisin dedi. Sadece anne sütüyle besleniyordu. 1 aylık 2450 gram almıs bebek için böyle söyledi.
larabayba Bualemdeyeniyim artık vermedim tutmadı bende pes ettim sürekli kusuyordu ağzına koyduğum gibi
Serifeelifasel larabayba Canım zaten normalde bir bebek 1 ile 1.5 kilo alması lazım diye biliyorum gayet iyi doğum kilosuna göre çok iyi kızım 3 kilo doğdu ilk kontrolde 4250 kilo idi ebemiz çok iyi demişti
larabayba Aybersa kim ne dese aklıma giriyor kimi diyor çok kucağına alıştırmısın kimi diyor çok emmekten karni şişmiş kimi diyor çok emekten sancısı var kafam almak Bulak istemese bende fazla emdirmem ama istiyor
Halime92 larabayba ayda 2 kilo çok fazla bile benim oğlum ayda 1200 almıştı kilosu üst sınırda çıktı bence gayet iyi sadece aç olduğu için emmek istemez bebekler güvende olduğunu hissetmek için uykuya geçmek için yada ne bileyim ev çok sıcak yada soğuktur rahatsız olur onun için doymuyor olsa kilo almaz ve sürekli ağlar
Tugcedursun larabayba kilo alımı fazla bile. Gaz ve dış dünyaya alismama durumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlk 3 ay sürekli emmek isteyebilir. Kucaktan inmek istemeyebilir. Gayet normal annesi daha çok küçük sana ihtiyacı var o yüzden ☺️
Asleres Az mı kilo almış ???? Az kilo almış diyenlerin çocukları ayda 2-3 kilo alıyor herhalde 😂 gayet iyi kilo almış canım zaten ayda 500-1000 gr arası almayı normal görüyorlar doktorlar. Günlük çişli kakalı bez sayısı da yeterliyse doyuyordur bebeğin. Daha çok küçük olduğu için meme de kalmak istiyordur, güven duygusu istiyordur belki. Yada gazı varsa da sürekli emmek ister
larabayba Asleres saatlerce sırtını ovuyorum kusuyorda hatta böyle süt değilde yoğurt gibi geliyor kusması kısacısı ne kadar emmek isterse olasan emdirim mi
Ultraslan40 Gazını istediğiniz kadar çıkartıyorum deyin o çocuk büyük ihtimal sandığınızdan daha fazla gazı var, gazı olan çocuk sürekli emmek ister, güven duygusu kazanmak isteyen çocuk sürekli emmek ister gibi gibi. Doymayan çocuk çok az kilo alır.
Begonvillll Abf kinaye yaptım canım zatem. Çok fazla kendiside biliyor. Ebeden doktordan vs duyuyor ama tatmin olmuyor. O sebepten öyle yazdım
Bebegimm1 larabayba 2kilo almis 500gram 1kilo alması normal kabul edilir sadece anne sutuyse bence masallahi var surekli emmek istemesi gazdan dolayı gaz biriktigi icin sancisi oluyor doktorunuza mesaj atın gaz ilacı kullanırsiniz o gaz biz cikti desekde tam cikmiyor alttan ustten gazını iyice cikarması gerekli