larabayba Bebeğim sürekli emek istiyor doymadığını düşünüyorum kilosunu falan yazdım da bi bakarmışsınız doğduğunda 2.800 kilo kaybı yaşadı 2.500 yarım gün yoğun bakımda kaldı çıktı şimdi 1 ay 8 günlük bir kaç gün önce aşıya götürdüm 4.5 kilo olmuştu
Bualemdeyeniyim larabayba bence kilo alımı gayet iyi 2kilo almış 1ayda günde 7-8 bez değişiyorsanız doyuyordur zaten. Benim bebeğimde o zamanlar hep emmek isterdi ama açlıktan değil tek bildikleri şey emmek ve emme refleksi var sadece yani elini yanağına değdir hemen ağız açar emmeye çalışır. Doymuyor diye düsünme lütfen gececek
larabayba Begonvillll sütümün onun üstüne kaynadığını da görüyorum sürekli emmek istiyor ağzından çıkarmak istemiyor sallanmayada alışmış ilk çocuğum uyku problemide çok çekiyorum iki gündür toplasam 3 saat yatmamış bu sabah 10 da uyumuş
Deletedmom0099 ayda 1 kilo alması normal, 2 kilo almış zaten. doymuyor, az kilo almış diyenlere inanmayın benim kızımda 2850 doğdu 2700e düştü, 1. ayda 3600dü
larabayba Deletedmom0099 neden peki sürekli emmek istiyor hatta kalkıp mama bile vermeyi düşündüm sancısını gazını da çıkarıyorum ama ıkınıyor da sürekli fark ediyorum ki kakasını yaparken zorlanıyor ama yapıyor da düzenli bir şekilde
Mom987 larabayba Çünkü yenidoğan bir bebek sadece aç olduğu için emmez gazı vardır ağrısı vardır canı sıkılmıştır annesini istiyordur gerilmiştir. Bebeklerin ilk 3 ayını 4. Trimester gibi düşünün annesine muhtaç dünyaya adapta olmaya çalışan bir insan
Asleres larabayba mama vermeyin bence yine sizin kararınız tabi ama zaten bebeğiniz yeteri kiloda doktorunuz da mama verin demez. Bu sefer mama verdiğinizde biberonla meme reddi de yaşayabilirsiniz
Serifeelifasel larabayba Canım zaten normalde bir bebek 1 ile 1.5 kilo alması lazım diye biliyorum gayet iyi doğum kilosuna göre çok iyi kızım 3 kilo doğdu ilk kontrolde 4250 kilo idi ebemiz çok iyi demişti
larabayba Bualemdeyeniyim 38 gündür ne gecem gece nede gündüzüm gündüz bi bakıyorum sabah bir kaç saat uyuyor uyanında artık yatmıyor gecede zaten hiç uyumuyor hiç uykusu yok bu sabah 10 da salaya salaya uyutmuşum kullağı falan mo ağrıyor diye düşündüm
Findikfistik larabayba Canım sana şöyle örnek vereyim , oğlum 3440 gram doğdu 5. Gün hastaneden çıkarken 3400 olarak çıktı ve birinci ayında 4650 idi. 1250 gram almıştı. Senin bebeğin de Doğum kilosuna göre gayet iyi almış. Az almış diyenleri ciddiye alma bence. Doymasa bu kadar güzel kilo alır mı annesi.
larabayba Findikfistik bezini de sürekli değiştiriyorum bezini açtığı. Gibi de işiyor peki neden uyumuyor acaba
Bualemdeyeniyim larabayba ağlayıp mızmızlanması var mı? Bence emzik dene ben vermediğime pişman olmuştum bu sebepten doktorum emzik ver emme saatlerini güzel ayarla demişti ama tutmadı emzik. Emzik verip pişman olanda var vermeyip tutmayınca pişman olan da var 🤷🏻♀️
Gizemhzl larabayba kızızm 3 aylık 4500 gram. Benimki prematğre dogdu 21 gün yogun bakımda kalıp cıktıgında 2090 grdı. 5 gün sonra muayene de 350 gr almıs doktorum prematüre olup sadece anne sütü almasına ragmen cok dedi.
Findikfistik larabayba Gazı vardır belki. Bilemiyorum ki canım genelde gazı olmayınca , karnı tok altı temiz olunca bebekler uyur derler.
larabayba Bualemdeyeniyim onu da denedim denemez olurmuyum hatta tatlandırıp veriyorum onura hiç tutmuyor tatlılığını alıyor emmeden atıyor emziği 😣
larabayba Mom987 ben kucağıma aldığımda susuyor meme önünde gayet iyi de susuyor tek sıkıntımız uykumuz yok sabahlıyoruz ama herkes kucağa alıştırdığınız dile getiriyor ama elimden bir şey de gelmiyor patlıyor ben bırakınca
Minikpandailay larabayba Gayet iyi kilo almış masallah. Az almiş diyenlere bakma benim kızım 3200 doğdu. 2900 hastaneden çıktık. Birinci ayimizda 4 kiloyduk
Bualemdeyeniyim larabayba tatlandırıp verme lütfen böbregine cigerine yazık yapma.. ağlayıp mızmızlanması da yoksa doymamakla alakası yok sadece bildigi tek sey emmek cünkü
larabayba Bualemdeyeniyim artık vermedim tutmadı bende pes ettim sürekli kusuyordu ağzına koyduğum gibi