snowflake Masal22 benim kızımında öyle oldu kaç defa doktor bi sıkıntı yok bişe olmaz demisti fakat günde aynı şekilde6- 7 defa ve üstü şiddetlibirşekilde kusma olursa hemen getir demisti
Aylaayla Masal22 ben ağrı kesici verince bebeğim yeşil kaka yapıyor iğne için vermiştim sonra kakası yeşile döndğ bir iki gün sonra normale dönmüştü
123456789--- Masal22 çok iyi beslendiğinden dedi biliyorum bağırsakları iyi çalışıyor o ay daha güzel kilo alır
Masal22 snowflake snowflake simdi oldu 2 oldu yapiyo yesilli korktum bende kendiliginden gecicek ozaman herhlde sizin gectimi
dominantteyze Masal22 Ev sıcacık 2 kat giyiyor üşümesi imkansız ki hep yeşil yapıyor bebegm kakasını bazen sarı bazen sarıyeşil
snowflake Masal22 benim bebegime ara ara oluyor ben artık doktoruma sürekli söylemiyorum çoğalırsa haber veririm
Masal22 Yonca20 alla alla ya evdeyiznzaten nerde usuttum ki , üzüldüm şimdi kendi kendine geçer mi ben bisey yapiyimmi acaba sıcak havlu falan koyayimmi ne iyi gelir
Elmass1 Masal22 iki gündür oglumunda yeşil usuttu banyodan sonra oldu banyo yaptırıp bi de dışarı çıktm ama hava çok sıcaktı nasıl üşüdü anlamadim
Masal22 Elmass1 tam yeşil değilde böyle yeşille sarı karışık daha bizim herhlde bende anlamadan usutmusum
Mutlubebis Masal22 anladım, biz mama meme birlikte gidiyorduk mamadan yeşil yapar demişti doktorumuz o yüzden sordum. Yeşil kaka mukuslu mu değil mi o da önemli ayrıca. Başka bilgim yok maalesef
Deryamoom Masal22 üşütmekten oluyor bizde öyleyiz sürekli pırt yapıyor zaten belli ediyor kendini ayaklarını üşütüyorlar heralde