Dmt-01 pogacayanakli_aylamm 17 aylık kızım doğdugundan beri kullanıyorum bi zararını görmedim duymadım da
Rdk pogacayanakli_aylamm 21 aydır her bezde kullanıyorum bi zararını görmedim aksine bi kere bile pişik yaşamadık
pogacayanakli_aylamm Rdk bende aynı şekilde pişik sorunu yaşardım hep sudocrem sürdüm süreli hiç oyke bir sorun yasamadim
ikizminikler pogacayanakli_aylamm her kremde olduğu gibi kimyasal içeriyor doğal felan değil ama deriyi incelttiğini sanmam çok güzel bi krem aksine hemen fayda sağlıyor
pogacayanakli_aylamm ikizminikler aynen öyle bende yüzüme sürerdim hatta sivilce lekelerini sivilcelerimi bile götürdü
pogacayanakli_aylamm Karanelo bende her kaka yapısinda sürüyorum. Doğduğun dan beri hep pişik olurdu. Sudocrem kullandım kullanali hiç pisik olmadı ve çok memnun kaldım.
Karanelo pogacayanakli_aylamm gündüz eğer hemen alıyorsan sürmeyebilirsin canım ama gece sür çiş bile yapmış olsa
ikizminikler pogacayanakli_aylamm aynen suratına kullanan çok var hatta bende arkadaş tavsiyesiyle suratım için almıştım ama bende pek etkili olmadı
pogacayanakli_aylamm ikizminikler sanirsam karma ciltlerde ise yarıyor liseydekn arkadaşım ve ben almıştım ikimizde karma cilttik ikimizde çok memnun kaldik
hayatbuiste Ben bir kutu bitirdikten sonra tekrar almadım. Çok iyi bir krem bence. Hiç pişik olmadık. Şimdi 10 aylık, arada hamazinc sürüyorum. O da her zaman değil. Bazen mantar oluyor, mantar kremi sürüyorum. Şükür pişik sıkıntımız yok.
Taze-Anne28 pogacayanakli_aylamm içeriğinde kimyasal barındırdığı için öyle bi algı var ama o içerik olmasa çocuğu tedavi etmiyor. İnsanlarda şuan doğal olsun bitkisel olsun diye bi algı var ama onlarda çöp. Bunu ben değil cildiyle doktoru kuzenim söylüyor
Fitifiti Taze-Anne28 Yazıklar olsun o diplomalı cahile o halde. Sudocremin içinde fazlasıyla kimyasal bileşen var. Kullandık bir şey olmadı diyenler anlık ne gibi bir yan etki bekliyorsunuz? Her sürdüğünüzde toksit madde olarak vücuda zerk ediyorsunuz ve ömrünün geri kalanı için bir çok hastalığa zemin hazırlıyorsunuz. Ben organik kullanıyorum,çöp falan olmadı. Gayette mis gibi koruyor. pogacayanakli_aylamm
[silindi] pogacayanakli_aylamm eczaneden alırsan orijinal ürünü kullanmış olursun bununda bir sakıncası yok
pogacayanakli_aylamm [silindi] bende eczaneden aldım çok da memnunum. Kaygısız kullanırım artık tesekkurler
tavsiyeciannen pogacayanakli_aylamm kızım 1 yaşında bende doğduğundan beri kullanıyorum hatta doktorumuz tavsiye etti bize
AND-20 pogacayanakli_aylamm gece bakım kremi olarak kullanan bile var hücreleri çabuk igleştiriyo ondan eminim ama bebemi sünnet ettirdim dikkişleri var halla her açtığımda sürüyorum kızarıklık dahi yok bıraktığımda kızarıyo ama yarayı da çabuk yumuşatıyo
Nrgs pogacayanakli_aylamm içerik olarak temiz değil hatta aslına bakarsanız sudocrem bi pişik kremi bile değil ama temiz içerikli bir sürü pişik kremi deneyip geçiremediğim pişiği sudocrem geceden sabaha kadar geçirmişti o günden beri de kullanıyorum oğlum 18 aylık henüz bir sorun olmadı
3oglanannesi Fitifiti üslubun okadar kiriciki bana yazmadığın halde irkildim resmen.tabiki her satılan krem gibi sudokremdede kimyasal var.bunu daha nazik bir uslupla kullansaniz daha çok dinlenirsiniz bence
Muhasebeciana pogacayanakli_aylamm ilk defa sizden duyuyorum kizim 8 ayina girmek uzere ilk dogdugu zamanlar 3-4 ayda bir kutu sudocremi bitirdik simdi surmuyorum ara ara suruyorum ama bir zararini gormedim
Fitifiti Muhasebeciana Çünkü hiçbir dayanağı,bilgisi olmadığı halde ben kullandım bir şey olmadı diyip tavsiye eden güruha dayanamıyorum.Söz konusu bebeklerimizin sağlığı. Ama yinede kırıcı olduğumu düşünmüyorum. İyi akşamlar✋🏻