Prensesannesi21 Kızlar ben cok seviniyorum da ama bütçeye de zarar sürekli kısalıyor küçülüyor vs sıkıntı yani 6 aylikken 75 cm di boyu 😊 Ben 1.80 esimde 1.81 boyunda 🙏🏻 Sizlerin bebeleri kac cm ?♥️
Prensesannesi21 Eymen13082020 Size de ailece maşallah 😍 Uzun boy güzel de bazen sıkıntıları da oluyor 😂
Prensesannesi21 Mommysharkdoodoodoodoo yok ahahahha Sizin dus başlığını bilmem ama bizimkinde 1.90 boyundaki biride rahat dus alabiliyor 😂😂
Mommysharkdoodoodoodoo Prensesannesi21 😅 takılıyorum canım ben hiç insanlara tepeden bakamadım hep gıdılarını görüyorum ondandır bu kıskançlığım
Bebegimm1 Prensesannesi21 4aylikken 67cm cikti uzun mu acaba sizinki kacti 4 aylikken kıyaslamak degil amacım normal mi diye merak ettim 53santim dogmustu 😊
Prensesannesi21 Bebegimm1 Benim kizim da 50 cm doğmuştu 4 aylikken galiba 68 cm di tam hatirlamiyorum ama masallah boyu gayet iyi bebeğinizin 🙏🏻♥️
Prensesannesi21 Kokina35 Masallaaah 😍 Hemencecik büyüyorlar 40 i çıksın bir yakmışsın elbiseler hemen de küçülmüş 🤭