Prenses-annesi1 Kızıma 6. Aydan beri oioinin bardağıyla ben su veriyorum ama kendi içsin istiyorum istedikçe hangi markaların bardaklarından memnunsunuz? Akıtmayan rahat kullanaışabilen bişy istiyorum?
Organikumos Prenses-annesi1 bebedor aldım oioi bardakla birlikte bende denemek için hiç akıtmıyor ama bardakla içmeyi sevdiğinden içmiyor ondan sağolsun 🤦🏻♀️
Prenses-annesi1 Organikumos benim kızda biberon emzik herşeyde öğrüyordu ondan bardakla alıştırdım ama yaz geliyor şimdi istediği zaman alıp kendi içsin istiyorum
Bhrrzgr miraninannesi18 oğlum 15 aylık pipetten su içirmeyi öğretemiyorum😂 siz ne zaman ve nasıl alıştırdınız?
F-Betul Prenses-annesi1 Yok bildiğimiz alıştırma bardağı ucu şeklinde. Pipetli olarak aventin aldım ona daha tam alışmadı kızım ara ara ondan da içiyor.
Organikumos Prenses-annesi1 İnşallah seninki sever ben başaramadım 😅 kendi biberonunun plastğini aldım şimdi ucunu genişlettim onla biraz alıştı gibi.
miraninannesi18 Prenses-annesi1 9. Aydan sonra verdim direk kendi kendine pipetle cekmeyi basardi :) birsey yapmadik yani alistirmak icin. Oncesinde suyu biberonle iciriyordum
Prenses-annesi1 Zelisblt dişlerini vuruyor bizimki bende denedim 😂ama kendi içsin istiyorum yaz geldi şimdi bazen unutuyorum su vermeyi o içer bari kendi
sedaykn Prenses-annesi1 Bardak gibi içsin istiyorsanız en iyisi Munchkın mucize akıtmaz alıştırma bardağı. Kullandıklarımdan en iyisi bu.
Prenses-annesi1 sedaykn şimdi baktımda nasıl bişey diye normal bardak gibi ters çevrildiğinde akıtmıyor dimi