Egemenin_Annesi Balli_pastamm Ayy ciddi mi ya esinin testini anlatana kadar oh demistim simdi yine tirstim 😂
Tugba6336 Egemenin_Annesi gusül alıyorsunuz ya suyu çektiğiniz yera kadar sürüyorlar. Süründürür alırken ama bunda negatif çıkabilme ihtimaline karsı biraz daha ileri götütebilirler. Sakin davranın ani hareket etmeyin canınız acısıda cıbuk orada kalmasın 3 defa aldırdım. Sonuncusu pozitif çıktı
Egemenin_Annesi Eylusunannesiii dogru koskoca sezaryen olmus bir insanim ben 😂😂 ama iste gel gör ki kendime söz geciremiyorum. Ay napayim ya en kötü oraya kusarim 😂
Eylusunannesiii Egemenin_Annesi ahhaa bende bendee canım çok tatlıdır hala hayret ediyorum kendime nasıl sezaryen oldum diye bu arada kan verirken bayılan insandan bahsediyoruz efenim😂 kus gitsin yaa amaann 😂
kaansmom Egemenin_Annesi boğazda küçük dilinin oraya kadar değdiriyo sadece boğaza kadar sokmuyorlar fakat burunda yuvarlak çizerek sokuyor sağ ve sol gözün yaşarıyor ve tuzlu su yutmuşsun gibi his oluyor yanma sonra geçiyor
gencanne9 Egemenin_Annesi ağızdan olanda sıkıntı yok öyle çok boğaza sokmuyolar. burundan olsan iseee biraz acılı ama kendini kasma o da rahat oluyo 😅 iyi yolculuklar 🙋🏻♀️
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek kankalarin sahisin sen 😂😂😍 kiz sorma nerdeyse vazgececem ya o derece 😂 esim oldu test rahatlatiyor beni oda 5 saniyelik bisey falan diye ama gel gör ki kendime söz geciremiyorum 😂 tamam o yumrugu daha hastaneye girerken sıkacam garanti olsun 😂😂
serebro Egemenin_Annesi boğaza sokunca birşey hissetmedim, burun ise hani abdest alırken genizine çok su kaçar yanar ya onun gibiydi😁 Ama eşim 2 kez yaptırdı ilki daha çok acıdı demişti, yapan kişiye de bağlı sanırım
Derinsart Egemenin_Annesi kusma hissi oluyor ama dili dışarı cıkarırsanız doktorda yaptigimiz gibi ozaman o his olmuo bende onu soradan keşfettim😂 anlaşılmıyo bile bogazdan örnek alındıgı burundada beyin yakıyo hissi oluyo ama dayanılmıcak seyler degil😂
Egemenin_Annesi Eylusunannesiii kusmaktanda cok korkarim ama fobim var 😂 benim canim acidir aslinda ya büyük operasyonlari hallederim ama derece bogulurum ben 😂
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek insAllah kanka su aksami bi atlatsam birde negatif ciksa önüm acik ucak yolculugu bile umrumda degil 😂😂 cuma sabaha karsi kanka 😍