Akbasrabia Egemenin_Annesi ben doğum için yaptırmıştım 5 ay önce burundan yaptılar aslına bakarsan testi yapan kişiye göre çok değişiyor bende çok korkuyordum ama yapan hemşire çok nazikti hiç korktuğum gibi olmadı hafif bi gıdıklanma gibi bir his 😊
Ddddddd01 Egemenin_Annesi iki kere yaptırdım ikisi de çok zorladı beni görevli 3 yada 4 üncü yapıştı alabildi sadece süprüntü.
GoGirl Egemenin_Annesi kusma hissi gelmiyor 5 saniyelik bir sey burun biraz irite ediyor o kadar basit bir olay
Uzaymekiii Egemenin_Annesi hani çubukla dilimize bastırarak boğazımıza bakar ya doktorlar orada bi his gelir aynı his oldu bende. Buruna sokunca da tuhaf bi sızlama ve gıdıklanma hissi oldu. Ama bu söylediklerim 1-2 saniyelik ay diyene kadar geçti herşey😂
Egemenin_Annesi Uzaymekiii öyle mi o kadarciksa pek bisey yok InsAllah 😀 beni bayiltsalar keske alirken 😂
SeherRonyaMelek Egemenin_Annesi öğürtmez bence . Yani bilemiyorum ama benim öyle olmadı sadece burnum ağrıdı azıcık o kadar
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek ay vallahi cok fena tirsiyorum ya yani sezaryene giderken bile bu kadar korkmamistim 😂
aselinannesi06 Egemenin_Annesi 5 kere yaptırmış biri olarak söylüyorum burun çok acıyor boğazım acımamıştı benim kusma hissi de olmadı bende
KoalasMom Egemenin_Annesi Sezaryenden önce zorunlu yaptırmıştım bende çok tırstım ama hiç beklediğim gibi olmadı saniyelik oraya oturup burna ağza sokması toplam 5 sn falan sürdü sürmedi hiç korkma, birazda yapana bağlı galiba 😂
Balli_pastamm Egemenin_Annesi Burundan soktuğunda degisik oluyor sanki beynine sokmus gibi çubuğu,gözlerin sulanıyor falan . Zaten ince bi çubuk oldugu icin boğazında cokta hissetmiyorsun, öğürme hissi olmadi bende ama esimde olmustu bayaği
Egemenin_Annesi Balli_pastamm Ayy ciddi mi ya esinin testini anlatana kadar oh demistim simdi yine tirstim 😂
SeherRonyaMelek Egemenin_Annesi tırsma gülüm anana kavuşacaksın onu düşün 😂he birde öğürme hissi gelirse ellerini yumruk sık geçiyo 😂 Bak değerimi bil sana tüyo bile veriyorum benim gibi arkideş bulamazsın 🤪🤪
Eylusunannesiii Egemenin_Annesi hayır gerçekten sadece gıdıklanma oldu ☺️ O kadar korkuttular ki beni yok çubuk beyne giriyor öksürükten duramıyosun acısını anlatamam vs hiç dedikleri gibi olmadı önemli olan kasmaman kasarsan acı duyarsın saniyelik zaten doğuma dayanmış bi insanı covid testi yıkamaz 😂❤️
Egemenin_Annesi Eylusunannesiii dogru koskoca sezaryen olmus bir insanim ben 😂😂 ama iste gel gör ki kendime söz geciremiyorum. Ay napayim ya en kötü oraya kusarim 😂
Egemenin_Annesi SeherRonyaMelek kankalarin sahisin sen 😂😂😍 kiz sorma nerdeyse vazgececem ya o derece 😂 esim oldu test rahatlatiyor beni oda 5 saniyelik bisey falan diye ama gel gör ki kendime söz geciremiyorum 😂 tamam o yumrugu daha hastaneye girerken sıkacam garanti olsun 😂😂
SeverusSnape Egemenin_Annesi ağızdan yapıldığında sorun yok canım, incecik bir çubuk zaten. Yalnız burundan yapılırken zorlanmıştım. Öğürme hissi, kendini geri çekme isteği, hapşırma isteği, gözlerde sulanma, sonrasında burun akıntısı. Bunlar oldu😁