alinaannee Alpbebek2 ayy canım aynen öyle o bile güzel oluyor bizim ilk bayramımız içim kıpır kıpır oldu bir yere gidemesek de güzelce yıkadım pakladım fotoğraflarını çektim kızımın 🌸 mis oldu mis darısı tüm bebişlerimize iyi ki varlar
Sineemmm Alpbebek2 sabah 6da uyandı benim küçük kız baktı uyucak gibi değil 8de yaptırdım arife banyosunu ama bişey demedim 😂 büyük kızımda birazdan yatırcam
Alpbebek2 Sineemmm söyle canın adettendir öyle banyo yaptırınca sanki daha temiz ve rahat oluyorlar mis gibi geliyor bana 😅❤️
Elifim46 Alpbebek2 Benim annem arılık duruluk derdini marazını alda götür Ya Rabbi derdi ben böyle hatırlıyorum 😊🙏😅
momoftwo2 Şimdi temizlik yapıyorum birazdan da oğlanı banyo yaptırırım, ananem arefe suyu dökünün iyice her yerinizi çitileyin şifa olur derdi 😄 Herkese hayırlı bayramlar 😌🙏
Mom078 Alpbebek2 Başına gelecek tüm kötülükler hastalıklar bu suyla akıp gitsin nazar uzak olsun yavrumdan hanemizden derdi anacağım .
Nik_mik_yok Arife günü musluklardan şifalı su akar derdi annem .büyük küçük evdeki herkez banyo yapardık. Hâlâ devam ettiriyorum bu gelenegimizi, önce çocuklar, sonra biz banyomuzu yapıyoruz arife günleri
Mom091 Alpbebek2 su aşağı kızım yukarı gibi bir şey söylerdi annem. Hatta kızımı yıkarken de söylerdi😁
23082020 Alpbebek2 arefe suyu büyütür derdi annem ondan her arefe yıkanırdık bende prensesimi yıkatacağım ama hiç dua falan etmezdi bekleyip öğreneyim😊
Yusracar24 Alpbebek2 bende arife suyuyla yıkanın çocuklar dediğini biliyorum cuma günleride cuma suyuyla yıkanın derdi 😅
Slin Annem bize her banyoda acin ağrın duru sulara gitsin derdi hep kulagimda ne güzel bir gelenek ya onada ananem öğretmiş bende bebegimi simdi oyle yikiyorum o da buyuyunce kendi bebegini oyle yikasin insallah nesiller boyu sürsün gitsin..😍 Aksama yikicam arefe suyuyla bebeğimi 👸
ecemm-6161 Alpbebek2 camım banyo yaptırırken ben halen söyleyim kayınvalidem annen dedi baba Doğusundan beri söylüyorum son suyu dökerken oğlumun ismi Buğra Söyle denşr SU ASAGI BUĞRA YUKARI DİYORUM 3 defa vE yıkarken sürekli bismillah söylerim nas felak ayetel kürsi okurum oğluma sürekli