yaseminoztrk Kalbim_oglum eczanelerde mevcut ayrıca hepsiburada da hepsijet ve amazon da ertesi gün teslim var bir bakın isterseniz
eymenzeynep Eczanelerde var. Denemek için similac alayım dedim bulunduğum ilde e bebek yok. Eczane hemen ertesi sabah getirtirdi
prensinveannesininguncesi Kalbim_oglum geçen aynısı bizim başımıza geldi Hipp kullanıyoruz Migros’ta bulduk sizde bi bakın Migros’a isterseniz
Kurabiyex Bende ebebek kargosu bekliyorum dört gözle promalt sipariş vermiştim 2 gün önce gelmedi henüz teslimat tarihi 17 mayis magazalar kapali maalesef
Mom091 Kalbim_oglum bir günde geldi benim kargom. Sizinde gelir. yada market uygulamalarında yok mu baktınız mı?
Begooo Kalbim_oglum iste geldin veya getir uygulamalarına da bakabilirsiniz ama eczanelerde vardır, migrosta da olabilir belki
haziranin25i KardelenYB istanbulda ki eczanelerde yok hatta tanıdık eczaneye sorduk özel getirebilirim demişti
KardelenYB haziranin25i özel getiriliyor zaten özel derken depodan geliyor arıyorlar siparıs gecıyorlar geliyor aynı gün ıcinde bir fıyat farkı vs de yok koskaca İstanbul yani ben İzmir de yaşıyorum
haziranin25i KardelenYB e tamam özel getirebilirim diye yazmışım. 😍 Ben bitmeden sürekli e bebekten sipariş veriyorum.
haziranin25i Deletedmom0099 yahu özel olarak getirdiklerini belirtmişim bu kadar celallenmeye ne gerek var 😇🤗