Mlkmt Merhabalar sevgili anneler benim oğlum 4 buçuk aylık uyku konusunda sıkıntılarımız var. Sizlere sormak istediğim uyku eğitimi veren var mı aranızda faydası oldu mu çok zorlandınız mı?
ecemm-6161 Mlkmt Canım bizzat uyku eğitmeni ile görüştüm bebeğinizin en az 6 aylık olması gerekiyor bekle sen bacım daha cok küçük yıpranır cunku eğitim sırasında ağlıyorlar bebekler canım
Zelisblt Mlkmt şuan atak dönemindesinz alsanızda faydasını göremezsinz. 6.aydan sonra veriliyor genelde
DilaraYigit1 Uyku eğitimi veremedim ağlama krizlerine girdiği için 10 buçuk aylık , şuan uyku saatleri oturdu belli saatte uyuyup belli saatte uyanıyor
ecemm-6161 Mlkmt verdim canım geçen ay ama cok ağladı hiç susmadı öyle böyle değil deniyeceğim tekrar
Daphnemom Ben 40ı çıktıktan sonra kendi haline bıraktım beslemek için zorla uyandırmadım acıkınca kendi uyandı hep şuan 5 aylık her akşam saat 10da tam gece uykusuna geçiyo gece bi kere uyanıyo emip hemen uyuyo.
ecemm-6161 Yeterr ıyku eğitmeni öyle dedi 5. Ayda vermiştim olmadı bu ay demiyorum işte 6 buçuk aylığız yavaştan başlıcam
Doga23 Mlkmt tek veriyorum canım İlk gün ne olduğunu anlamadığı için ağladı sonraki günler mızmızlık etti ama öyle ağlamadı çok şimdi ağlamıyor alıştı 4 günde