BarlasMomm bizimde 8 aylik kizim 5 . Ayda bir basladi egzamamiz gecmedi bir turlu prof ahmet akcay var istanbulda ona test yaptirdik kandan molekuler alerji testi alerjisi yok dediler 2bin verdik bide deri testi yaptirmayin cikmaz dediler bizi oyaladilar bosuna baktim diyet yapiyorum sut yumurta kestim gecmiyor canakkalede bir dr var ercan nain diye online gorustuk sonra antalyadan kalktik oraya gittik deri testi yapti sut yumurta bugday patates susam alerjisi cikti 3 ay daha bunlarida tuketmiycem misir ekmegi aliyorm sabahlari kuzu kiyma kavuruyorm protein alayim diye balik yiyorum arada aksamlari sebzeleri hep kiymayla yapiyorum birde solgarin calcium tableti var onu kullaniyorm dr verdi sut urunleri tuketmedigimizden bende cocuga ne yedirecem bilmiyorum cok zor hala tek tük agzama cikiyor arada coklu besim alerjisi demek bizim gecen karpuz verdm ondada oldu bir suru gida var hangi birine test yaptiralim deneye deneye bulacaz artik ama bazen bnde dayanamayip agladigim oluyor tahamul kalmiyor artik insallah bir an evvel Allah şifa versim yavrularimiza demir damlasi olarak bize dr ferromixin sase soyledi alerjen olmayan takviye vermemiz lazim probiyotik aldim.klaire labs diye kendimde multivitamin icmeye calisiyorum pragnacare vitabiotic marka cok zor insallah gecer 😔