B3238 Tosbik1406 anladim. Ama bizim kızın kulağı şuan kepce değil goruntu olarak. Sadece yattığında üstüne yatıyor. Önlem alsam kepce olmaz diye dusunmustum
Tosbik1406 B3238 canım işte doktora aynısını sordum dediki kepçelik genetikten gelir çok çocuk kulak üstü yatıyor ve kepçe olmuyor kepçelik genetik yani ayrıca kötü bişey değil engelli sma hastaları bir sürü bebek var olacaksa kepçe olsun takma =)
Liinaam Fero110 peki oglunuz veya kızınız için ne yaptınız düzelsin diye yada kendiligindenmi düzelti benim kızımında bi kulagı deforme olmuş 2 buçuk aylık şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kıkırdagımız kıvrık içe kapanmış
Fero110 Liinaam biwimde aynı cnm oğlumun ki düzeldi kandiliginden ama kızımın kulagi aynı kaldi şuan 3 ay 24 günlük bu saatten sonrada düzelmez çünkü artik şekillerini aldı uzmanlarda 2 ay icinde düzeldi düzeldi diyor sonrasi kikirdak sertledtigi için olmazmış ama yinede siz bir uzmana gösterin isterseniz kulak kalibi takarlar https://www.hizliresim.com/4j9wsma Kieimin kulagi böyle