B3238 Arkadaslar, bebegim gece yatarken kulakları kıvrılıyor zamanla düzelir diye düşünmüştüm ama 7 aylik oldu, hala kıvrılıyor. Ne kadar düzeltsem de geceleri döndükçe yine ayni. Ne yapmam lazım?
Minikuzu B3238 hiçbir şekilde çözüm bulamadım bandana şapka takınca rahat etmedi sonuç olarak kepçe oldu 😅
Ayaz_80 B3238 benim oglumun ki de kivriliyordu ilk baslarda düzeltiyordum uykusu çok hafif olduğu için düzeltirken uyanirdi çare bulamadim kepçe oldu🤦♀️
BARTUMOM B3238 aradığım post benim oğlumda buçuk aylık sürekli sağ kulağı kıvriliyor uyurken düzeltmeye çalışıyorum ama uyanıyor sapkayida sevmiyor kepçe olcak diye korkuyorum
Fero110 B3238 benim iki cocugumda karnimda kulakları deforme olmuş şekilde dogdu oğlumun ki düzeldi ama anam kiziminki amma inatçı çıktı düzeltiyorum yine aynı bir garip olmuş onun kulağı 😀😀 Rabbım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin gerisi önemli değil 😀😀🤲🤲🤲
Minikuzu B3238 burada alıp çocuğum rahat edemedi diyen çok oldu bilemiyorum. Bandana deneyin belki işe yarar
gocebebirbayan BARTUMOM kaç buçuk aylık canım. Benim kızım 3 aylık az kepçeler var 😕 benimki de şapkayı sevmiyor yatınca da elleyemiyorum uyanıyor. 3 aydan sonra düzelme ihtimali var mı ki
Tosbik1406 BARTUMOM kulak burun boğaz doktoruna bebeğimi götürdüm kepçelik genetiktir dedi bişey yapıp bebeğin keyfini bozma dedi
B3238 Minikuzu bandana takiyorum ama uyurken kayıyor, bu sefer de burnunu falan kapatır diye korkuyorum 🤷♀️
Minikuzu B3238 kulak arkası bantlar var çift taraflı trendyolda görmüştüm bebeğiniz küçük olduğu için iş görebilir
Liinaam Fero110 peki oglunuz veya kızınız için ne yaptınız düzelsin diye yada kendiligindenmi düzelti benim kızımında bi kulagı deforme olmuş 2 buçuk aylık şuan ne yapmalıyım bilmiyorum kıkırdagımız kıvrık içe kapanmış
Utkucan B3238 ah ya oğlumunda aynı benim kulaklar kepçe bana çekti galiba 2,5 aylık çözüm bulamıyoruz o kulak koruyucudan gördüm e bebekte ama şapka taktırmıyor onu hiç taktırmaz🤷
Tosbik1406 B3238 canım o dediğin şey büyükler için, günlük kepçeliği göstermemek için bebeklere o fayda etmez ben, kulak burun, boğaz doktoruna götürdüm olacağı varsa olur dedi hiç bişey yapma dedi bebeği rahatsız edersin sadece dedi
B3238 Tosbik1406 anladim. Ama bizim kızın kulağı şuan kepce değil goruntu olarak. Sadece yattığında üstüne yatıyor. Önlem alsam kepce olmaz diye dusunmustum