Pinky86 Arkadaslar gaita tahlilini nasil yaptirdiniz? Hastanede denk gelmedi, evden kosturarak gitmeliyim. Bezle dogru sonuc cikmiomus, kaba da denk getiremiorum zamanlama olarak. Tecrubeli anneler Siz nasil yaptirdiniz
Elifasel Pinky86 valla dun bende verdim hastanede bi turlu yapmadi eve geldim catir catir yapti sonra hemen numune kabina koyduk esim goturdu 30 40 dk da gitmesi gerekiyo
Hasanseymen Pinky86 kaka kabı verdiler CNm onu bezden sıyırmadan üstten Alman lazım kabul etmiyorlar yoksa yarım saat içinde getirin dediler çok şükür hastane bize 10 dk
Fatma--- Bizim bebek sabahları kaka yapar. Önceden hastane girişi yapıp numune kabı aldık. Eşim giyinip bekledi kaka yapar yapmaz numune kabına koyduk ve hastaneye gitti. 20 dk içinde yetiştirdi. Tek başınıza zor olur. Biri size yardım etsin
Pinky86 Elifasel cok sanslisiniz hemen yapmis kerata 😁. Nasil koydunuz kaba. Bezden mi siyirdiniz, poposuna mi tuttunuz
Pinky86 Hasanseymen bezden siyirmadan nasil alicam cunku kakasi boyle bizimki gibi degil ki, ince bi tabaka. Kap idrar kabi gibi mi? Evde var bir tane ona yapayim. Bize vermediler cunku, sadece girisim var hastaneye.
Elifasel Pinky86 hemen yapmadi 8 den 4 e kadar hastanede bekledim yapmadi 5 te evdeyim 4 kere arka arkaya yapti bezden siyirdim aksi halde denk getirmek zor 😂
Fatma--- Pinky86 rimel kutusu gibi ince bir parmak boyunda. Cevirmeli kapagı var. Kapağın ucu kaşıklı. Cok rahat Bi şekilde kakayı kaba koyabilirsin