Denisskaratas Kızlar kızım bu ayın 23 ünde 15 aylık olucak yürümüyor. Kendi başına ayakta duruyor adımlar atıyor hafiften ama heyecanlanıyor emekleme tutunup kalkma filan herşey var ama sadcee yürümüyor var mı geç yürüyen bebeler
Elifnisa20 Denisskaratas benım kızımda bu ayı sonunda 14 aylık olucak bende beklıyorum 18 aya kadar normal dedikleri için daha panik yapmıyorum da artık yürüse keske ye söylendigimde oluyo tabi koltuktan duvardan nerden tutunursa kalkıp yürüyo duvardan duvara odaları geziyo ama kendi basına ayakta durmuyo dırek yere çöküyo sizinki yine duruyomus ayakta bence yürüme alıstırması yapsanız korkusunu atar gibime geldi benim 😘
Minikuzu Denisskaratas söylediklerinizi yapıyorsa korkmayın artık kucağınıza alıp odaya mutfağa götürmeyin elinden tutun yürüsün sizden güç alır kucakta taşındıkça yürümesi gecikir. Bebeğim ayağa kalkmaya başladığı gibi kucağıma almadım hep yürüttük 11 aylık yürümeye başladı
Birerkekannesi Denisskaratas içinizi rahat tutun 16 ayını bitirdi yeni yürümeye başladı oğlum bende çok üzülüyordum kafaya takıyordum şu an günden güne ilerletti bile
Denisskaratas Elifnisa20 yapıyoruz herşeyi oda öyle istemeynce oturuyor yani herşeyi yapıyor tek yürüme hariç. Evet doktorumuz 18 aya kadar normal diyor ama bazen kafaama çok takıyorım hele ki bizden küçüklerin yürüdüklerini görünce bir sorun mı var diyprum
Denisskaratas Minikuzu hep yürütüyorum tek elini tutuyorum iki elini degil ama bırakınca adım atıyor heyecanlanıp düşüyor
3MelekAnnesi3 Denisskaratas benim oglumda, tek el tutup yürüyümeye basladıktan 2 hafta sonra kenfi yürümeye basladı tam 12 aylıktı suan 13 aylık
Elifnisa20 Denisskaratas aynen bende oyleydim basta ama artık oluruna bıraktım her bebek farklı kızımla arasında 4 gün var komsumjn oglu 9 aylıkken yürümeye basladı smdi kosuyo cock masllah bizim kızda daha hareket yok artk gec kaldı gibi diyprum bazen sonrada o erken basladı bizmki doğal süreç diyorum kendime emeklerkende böyle oldu bizm cok kafama taktım 8 aylıkken anca emekledi oyuzden bisiyi neladar düşünürsek oladar geç oluyo kızımıda sitrese sokuyorum yürütmeye calıstıkca korkuyom demeyi ögrendi cock son bir aydır 😅😅
Denisskaratas Elifnisa20 evet bnde stres yaptıkça kızımda stres yapıyor aglayıncada kndme kızıyorum. Bnm kızımda geç emekledi
Elifnisa20 Denisskaratas oluruna bırakmakta fayda var bukadar seyi yapmasalar korkulucak bisey var derimde bence cesaret edemıyolar temkinli davranıyolar demekki illaki gelir günü napalım bir sene gecti bile dogurdum bitti ne cabuk dıyorum hersey oluyo yeterki sağlıkları yerinde olsunda bugünümüze sükür🙏🥰
Caglaaaa Denisskaratas 9 aylık süründü 12 aylık emekledi 16 aylık yürüdü endişe etmeyin bukadar yapıyorsa yürür 1 aya