piiremseskumsal Sadecan papeli izledik diğerlerine bakıcam muhakkak yeni bölüm bekliyoruz papelden inş gelir🤲🏻
nursocum piiremseskumsal ben şimdi the walkıng dead izliyorum baya uzun bir dizi. Onun dışında Türk istersen Fatma iyiydi
Mom070 nursocum Son bir kaç sezon Netflixte yok diyebiliyorum kaç sezona kadar? İnternetten izlemen lazım ama onun da telif hakkı vs zor bulunuyor. En son 9a kadardı.
renkliruya biz.bu ara cüneyt arkının filmlerine sardık..😁 rus yapımı ejdarhalı bir film var adını bilmiyorum ama ben aşırı beğenmiştim..arman yada ejderha adam olabilir adı.. 🙄
nursocum Mom070 izlenir valla ben şimdi 7. Sezondayım ama çok ağır gidiyor negan canımı çok sıkıyor 😒
[silindi] piiremseskumsal La casa de papel sevdiyseniz Lupin öneririm 2. Sezonu da çok yakında geliyor hem
Aysess piiremseskumsal netfix te izlemiştim her bölümünü buyük heyecanla izlemistim vıs a vıs izle bence harika sevgilisi tarafından dolandırılan ve suçsuz yere hapise düşen bi kadının anlatiyo
Arifeeee piiremseskumsal lacasa de papel, Queen’s gambit,.prison break( çok eski ama ben yeni bitirdim),Lupin, 50m2( metre kare ) güzelleri kimi kısa kimi uzun ben hepsini beğendim
Eyllebr Juliet1 ay merakla beklıyorm yenı sezonları bırde tabi ki La casa de papel bunu da artık gelsınler