harley Kızlar doğumdan önce 43 kiloydum elbiselerim pantolonlarım olmuyor artık haliyle internetten bişeyler almak istiyorum ama bedenim kaç olmuştur bilmiyorum basenlerim çıktı kalçam büyüdü şuan 56 kiloyum
Saripapatyammm harley 52 kiloyum genelde m giyiyorum. Bazi kesimlerde s de oluyor. Ama m rahat oluyor.
Prenses_annesi22 harley bnde 40 kiloydum suan 45kg yum.28 beden pntolon olyo ama 27 de gıyorm azcık dıkıslerden sıkıuor ve tayt gbı olyo
Saripapatyammm harley M olur ozaman canim. L de cok bol olur. Bir kac ürün alip emin olun. Daha sonra alisverisi artirin eksiklerinizi alacaksaniz eger.
Zelisblt harley hadi ya Bn 62 kiloyum M giyorum bazıları hafif bol bile duruyor. Boyun kaç boyla alakalı demk ki :)
Zelisblt harley iade kabul eden yerlerden almanı tavsiye ederim bazıları iade kabul etmiyor. M alırsın olmadı değiştirsin :)
ipek39ela harley Kuzumm bu vücut tipine göre değişiyor, boy, yağ oranı, kas oranı vs. Ben 57 kiloyum ama xs s giyiyorum pantolon 34 beden 🙈
harley Saripapatyammm bende çok dar şeyler sevmiyorum artık eskiden giyerdimde şimdi yok. Belkide kalçamdandır çok sıkıyor giydiğim