Durununannesi2703 mada benim estetik ben dikerler diye düşünmüştüm bide o acıyı mı çekicem diye kötü olmuştum eve gelip duş aldığımda bandı değiştirdiğimde fark ettim
mada Durununannesi2703 bende korkmuştum ameliyatta uyanıktım doktorum yapıştırıyoruz demisti bayağı bir sarsılmıştım burda dikiş aldırdım falan diyenler var ondan sordum
Bebegimm1 mada evet dıştan baktiginizda sadece sezaryen kesik iziniz gozukuyor ben ip falan görucegimi sanıyordum doktor bantı cikarttiktan sonra bi baktım bir sey gozukmuyor 😁
Durununannesi2703 mada vücudunda 58 zımba dikişle hayata tutunmayaa çalışan ben bu mu canımı acıtacak demiştim 😀 insanın neresi ağrırsa canı ordaymış diye boşuna dememişler
boncukhaniminannesi mada çok küçük kenarından minik bir ip çekti hissetmedim bile diyebilirim onada dikis aldırma bile denmez canım ama şöyle diyeyim iz olarak minik bir iz kaldı
mada Bebegimm1 AA benim gibi o zaman benimde estetik dikiş acaba sadece özel de mi geçerli devlet hastanesi uyguluyor mu
mada Durununannesi2703 zımba dikişi ilk defa duydum 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Ay ay zor isler atlattık neyse ki
prensinveannesininguncesi mada lazerle dikiş yaptım demişti doktorum belli belirsiz bi iz var .Doğumdan sonra iz kalmaması için krem vermişti doktor onu kullanmadım belki kullansaydım o iz de kalmazdı
Durununannesi2703 mada bende kaza geçirdikten sonra ameliyata aldıklarından sonra öğrendim zımba dikişleri🤭