Ata2021 Saitkereminannesi bende aynı şeyi düşündüm ama ne alacağım mı bilmiyorum fikir verir misiniz babalar gününde 4 aylık olacak bebeğim forma bulamadım
Saitkereminannesi Ata2021 eşinize forma alıp kızınıza aynı takımdan elbise alabilirsiniz bebekler içinde vardı ben ilk cinsiyeti öğrendiğim gün zıbın almıştım çünkü
Cihangir20 Prensessannemm doğum günü 18 i3 gün arayla ikisi toplu ortaya karışık bişiler yaparım heralde
sonsuzmutlulukkk Prensessannemm kutlamicam doğum günüm anneler günüm nasıl unutulduysa ayrıca zehir edildiyse unutucam yüzüne vura vura
Elifadakrt Esim galatasaraylı geçen sene tişört yaptırdım yavru aslan baba aslan diye bi eşime bi bebegimize ( hamileydim ) Bu sene şarkı yaptırdım :) şarkımız henüz elimize ulaşmadı cok heyecanlıyım:)
Aryemus_3 Prensessannemm geçen sene ilk babalar günüydü eşimle oğlumun ilk çekildiği fotoğrafla kupa yaptırmıstım bu sene oğlumun saçından bileklik yada gümüş yüzük yaptırmayı düşünüyorum
Furug Yuzuk bileklik vs taksa kizinin sacindan bir sey yaptirmak guzel olurdu onun disinda ihtiyaci olan bir sey alirim
ArasSeda Prensessannemm anneler gününde oturduk beraber sipariş verdik senin istediğin olsun dedi onun herşeyini ben alıyorum şuan zayıflıyoruz ikimizde zayıflarsak gömlek pantolon zayıflayamazsak işyerindeki masasına aile fotomuzu yaptırmak geçiyor aklımdan 😊
Vlns Zelisblt 😅😅😅 bana da starbucks tan kahve söylemişti ben de ona mı söylesem acaba 🤷♀️ Kargoda 3 tişört geliyor , onları mı babalar günü hediyen desem 😅 ama yok ya gene ufak bi sürpriz olur çünkü o benden beter bi kere unutunca on kere söyler 🤷♀️
Oglusum5357 Mucizem-Sare54 Ben maddi bir hediye beklemiyordum şuan durumumuz ona müsait değil zaten ama manevi olarak güzel bı söz bı tebrik beklerdm gözümden düştü 🧏