Prensessannemm İyi günler kızlar sizler babalar gününde neler yapicaksinz ne hediye almayı dusunuyosnz yada daha önce babalar gününde neler yaptinz bana birz öneri verir msinz? Birde baba kiz kombini yada aile kombini nerden bulabilirim teşekkürler ☺️
Zelisblt Prensessannemm bana bişy almadığı için bnde almicam, bana pizza sipariş vermişti bnde ona sevdiği lahmacun yaptırcam 😂
Saitkereminannesi Kupa yaptırdım ilk babalar gününde bu sene beğendiği ayakkabı veya baba oğul forma alırım diye düşünüyorum
Asli06 Oglusum5357 şuan kesinlikle katılıyorum sana aynen devam bende hiçbirşey valla Bi kurugül bile bekledim yani.
Vlns Zelisblt 😅😅😅 bana da starbucks tan kahve söylemişti ben de ona mı söylesem acaba 🤷♀️ Kargoda 3 tişört geliyor , onları mı babalar günü hediyen desem 😅 ama yok ya gene ufak bi sürpriz olur çünkü o benden beter bi kere unutunca on kere söyler 🤷♀️
ikizlerinannesi2985 Prensessannemm ya bizim de ilk babalar günümüz♥️ Baba’nın anlamı yazan bardaklardan varya onlardan alayım diyorum. Sizce saçma ya da basit mi kaçar?eşim de bana sandalet aldı daha doğrusu aldırdım anneler gününde😀
Prensessannemm ikizlerinannesi2985 bilmiyorm ki kuzum ya istersen bı kutu hazırla yanına bikac bsy daha al bnde çok kararsızım😂😂
ikizlerinannesi2985 Prensessannemm ay ne biliyim. O da bana öyle kutu mutu yapmadı ki😀 kendi ayakkabımı da kendim sipariş ettim😅😅 ayy bilemedimmm😅