Ceren Güzel anneler benim oğlum şuan 11ay 11gunluk ve ben hala regl olmadı Dr haftaya gideceğim ama aklıma takıldı emziriyorum hala bu kadar uzun süre olmamasi normalmi hamilelik olduğunu düşünmüyorum böyle olan var mı affedersinix ama regl olmayınca hep hamile olurum diye korkuyorum ilişki sırasında 😥
Kuzumveben Ceren 5 ay olucak bi hafta sonra dogum yapali bende hala adet olmadim ilk bir yil duzensizlikler olabilir diyorlar emzirdigin surede sen sor tabi bi doktora icin rahat eder hemde bilgi alirsin canim
Duam Ceren bende öyle düşünüyodum ama 6 ayımda oldum insan bunalıma giriyo olmayınca sıkıntısı basıyo ya olursun sende 1 yaşına kadar olmayan duydum yinede git istersen
Rabia88 Ceren benim 1 yıldır olmadı 1 ay daha olmazsa gel dedi dr siz gidince ne önerdi burda da yazar misinu
balyanakannesielif Ceren ilk 1 sene çok normal bazı insanların bünyesi farklı olabilir canım merak etme ama yinede sen bir doktora görün👋
Hayrunnisameryem Biz 18 aylık olduk be ben hala regl olmadım daha önce sütten kesene kadar regl olmayanları duymuştum bir yerde de 18 aya kadar normal olduğunu okudum. Hangisi sağlıklı hangisi normal bilemiyorum doktora görünmedim hiç Doğumdan sonra doktordan korktuğum için 🙊 bende merak ediyorum bu konuyu bakalım neler söyleyecek tecrübeli anneler
Ceren Hayrunnisameryem oo canım sen daha uzun süre dir bekliyorsun bence yine de bir gidin bende sevmiyorum ama haftaya gideceğim kesin
kpl0411 Bende 3 ay 20 gün oldu doğum yapalı bu 2. Defa oldu adet göreli herkeste aynı olmayabiliyor tabı
Ceren kpl0411 tabiki ben iki kere doğum yaşadım kızım 6 ay emdi sonra emmedi hemen adet oldum oğlum emiyor ve 11 aylık oldu bende emzirmeye bağlıyor um ama yine de korkuyorum
Minikbalinannesi Ceren denk geldiği için sordum başka nerde komuşabiliriz ki konuyu ☺ rahatsız ettiysem de kusura bakmayın malesef özel sohbet seçeneği yok burda her türlü soruyu arkadaşımızı gördüğümüzde sorabiliriz diye düşünüyorum