aybikreis Şimdi dikkatimi çekti 7 kg toz deterjanı pandemiden önce almıştık hala bitmedi. Sizler neleri ne kadar süre kullanıyorsunuz?
SeverusSnape aybikreis nasıl, pandemiden önce derken? 1 yıl öncesinden mi bahsediyorsunuz yoksa tam kapanma öncesinde mi aldınız? Ben 70 kg toz deterjan kullanmışımdır herhalde bu süreçte. Mümkün olsa kendimizi de atıp 90 derecede yıkayacaktım hele ilk başlarda.
aybikreis SeverusSnape pandemi önce maskesiz zamanlarda aldım. Ben mi az kullanıyorum tuhaf geldi bana da 😂
OncedenGurme aybikreis nasıl yaa 4 kilo 1.5 ay ya gidiyor ya gitmiyor bizde. Bebeğimin çamaşırları hariç 😟
birboncukannesiiii aybikreis beyazlar için omo kullanırım 7kg nerdeyse 1sene gider. Renkliler ve siyahlara ayrı kullanırım. En çok siyah deterjanı gidiyo bende. Eşim koyu renk giyer. 3ayda bi alırım bingo siyah sıvı olandan. Bazen 101de kasa arkası indirime girer o zaman stok bile yaparım 😂 15e faln gelir 😍😍
Benimoykum aybikreis valla hiç bilmiyorum ama mesela yağ geliyor şok a101 gibi şu kadar ürün alınca şu tutara geliyor diye eşim bildiğin yağ bulaşık Makinesi tableti deterjan falan depoladı 😁 e çok pahalı normalde
Mom091 aybikreis benim 2 sene oldu hala bitmedi toz deterjanım. Sadece tüllerde kullanıyorum çünkü. Geri kalan çamaşırların deterjanları ayrı ayrı ve sıvı. Onlar dayanmıyor hiç😊
GoGirl aybikreis 1 yil oncesi ise bana da ilginc geldi Camasir bulasik deterjani hic dayanmaz her seyi bir yikamam cocuklari ayri yikarim bozulacak renk verecek derken kac makina calisir
Smnl aybikreis hesapladım hatta online aldığım icin kontrol ettim 35 kg toz deterjan 4 Kutu da sıvı deterjan bitmiş kızımın kıyafetleri hariç. Ben mi bi yerde yanlış yapıyorum acaba 🤔
Mircet Smnl 10 kilo deterjan 1.5 ay anca idare ediyor şuan cidden şaşkınım acaba orelet yapıp içiyormuyum 😂
Sinemmmmm aybikreis bizde martin ilk haftasi tasindik evimize o zaman aldik 7.5 kg daha yarisi duruyor 5 kg yumusatici aldik oda bitti bitecek ama var 3 hafta daha idare eder ama camasir suyunu 3 haftada bir aliyoruz 5 kg olarak seker yine oyle 5 kg aliyoruz ama cok fazla kek tatli serbet falan yapiyorum oda 1 ay gidiyo
Perilla aybikreis benimde 9 kg 1.5 sene oldu ve surekli makinam calisiyor 1 cay bardagi kullaniyorum 4 gunde bir 5 makina yikatirim bebeginki ayri onunkini hesaplayamadim ne kde gittigini.
Mom084 SeverusSnape valla öyle yumuşatıcı deterjan un yağ 😆ortada başka bişey yok 😆 dışardan gelen ayakkbi olsa bile hemen makineye atıyorum takıntı haline geldi hersabah kapıya kim dezenfekte ne sıkıyor 😒🙄😆 ah Corona
Perilla aybikreis Ama camasir suyu bulasik deterjani yag cozucu su gibi gidiyor haftada alirim en en uzun 2 haftada camasur suyu bagimlisym
Hibou Hiç hesabını yapamıyorum böyle şeylerin elimin değdiği tükeniyor hemen hele şu dönemde temizlik ürünleri 🙄