Betul43_ KevserKaan Bizde sarılık tam yattık bana da orda söylediler bu aynı her yerde yazıyor araştırın Dilruba hanım bile öyle diyor
Bebegimmete Betul43_ 6 buçuk tu tam 2 aylıkken. Mamaların arkasına bakarsanız 2 aylık bebegın yemesı gereken 150 zaten ☺️
Cagemeg KevserKaan 3,5 aylığız 2 saati bulmuyor kesinlikle. Bazen saat başı istiyor. Meme+mama devam ediyoruz ama meme boş olduğu zaman 90ml çok rahat içiyor.
minikaa KevserKaan inşallah sağlıkla gelsin canım çabucak geçiyor zaman bi bakmışsın gelmiş, her anının tadını çıkar 😊
KevserKaan minikaa ileride tatlı olduğunu anliyomusuz öyle diyolar şuan mama yüzünden çok zorlanıyorum 🙆🏻♀️♥️
minikaa KevserKaan zorlanacak bişey yok her çocuk emmez benimki 2 aya kadar meme mama gitti mama ağırlıktaydı 2 aylıkken bi gecede memeyi bıraktı çok üzüldüm ama önemli olan sağlığı napalım canı sağ olsun 😊 bu aylara geldiğinde gülüşü oturuşu çığlıkları her şeyi unutturuyor insana 😊
Strongmommm Dygu21 bilemedim ki. Biz öyle bişey yaşamadık. Hatta ben doktorun önerisi ile Humana denedim bi kutu da onu da içti benim bebeğim hiç red yaşamadık. Şimdi Sma ya devam. Ama dediğim gibi bebekten bebeğe değişiyor hatta günleri günlerini tutmuyor.
Betul43_ Bebegimmete Hangi marka o bende 2 aylık bebek 120 3 aylık 150 4-5 aylık 180 6 aylık210 yazıyor
deniz_s ya gecen de yazdim ama bir cevap alamadim benim bebegim de sik sik uyanip sik sik yemek istiyo asla bi seferde yemiyo nasil düzeltmem lazim bu durumu o yuzden gazi da cok uykusu da normal degil uyumuyo az az yiyip yatiyo cok degisik bir çıkmazdayım
KevserKaan minikaa kesinlikle yapacak bişey yok bende çok uğraştım 1 ay ama asla tutmadı makine aldık elektrikli sagdim verdim. Hamd olsun azda olsa içti sütümden 😊 bu günleri unuttuğum günlere ışınlanmak hiç fena olmaz 😍
15ocak2021 Betul43_ ama mama kutusunun üstünde bile yazıyor tekrar vermeyin diye çok yaptığın mamalar çöpe gitti o yüzden soruyorumda
Betul43_ 15ocak2021 Olabilir zaten benim bebeğim de anca içiyor mamayı sıkıntı yok artan da az oldu mu döküyorum ama çok oldu mu 75 felan 30 dk sonra kalkıyor onu veriyorum