Ozlem_likce KevserKaan gündüz 2 ve ya 3 kere 2 ölçek 60 cc gece 1 kere 60-75 cc arası veriyorum. Anne sütü diğer aralarda hep. 1 ay 25 günlük bebeğim ☺️
Strongmommm 3 ay 14 günlük. 3-4 saatte bir 120 cc👉4 ölçek. Daha fazla versem de içecek ama aşırı kilo alımına girmeyelim diye bu şekilde devam ediyorum. Çünkü anne sütü az ama her 2 beslenme aralığında mutlaka emziriyorum da olduğu kadar
[silindi] Dorukeda bu durum normal mi? Bende aynı durumları yaşıyorum.Hatta post açtım bu durumla ilgili🤦🏼♀️
Veratuba [silindi] 😀 ne demek banada az gibi geliyo içtiği miktar ama kendsi o kadarla doyuyo daha fazlasını istemiyo kilo alımı filan da normalse sizde kafanıza takmayın
Dygu21 Strongmommm bizde Doğum itibariyle onu kullanıyoruz 3 aylık oldu 2 3 gündür yemek istemiyor biberon ağzına gidince cıldıryor çocuk midesi bulanıyor
KevserKaan Betul43_ 2.aya 5gün kaldı. Normalde 2.30 3 saatte bir 90ml veriyorum. Ama sanırım sindirimi iyi o yüzden huysuzlanıyo çabuk acıkıyo 🤷🏻♀️ bugün 2saatte bir 90ml vermeyi deniyorum bakalım ne olacak
KevserKaan Betul43_ ama Dr lar 3 saatte bir verin diğer türlü önceki mamayla yeni mama birleşip gaz yapıyormuş 🤦🏻♀️ ney doğru nasıl olmalı iyice şaştım