sehribannn Mom0971 ilk 5 dakika içinde çıkan sonuçlar geçerlidir canim sonrası değil iki link ya bilmiyorum ayni ki ben birini ilk gibi gordüm silik gibi göründü adetin gecikiyor mu test yaptigina göre🤭
Mom0971 sehribannn yok canim dogurdugumdan beri adet hali gormedim emziriyorum canim ondan galiba oyle can skintisina test yapiyorum arada 😅 bunuda dun yapmistim bugunde boyle gorunce sasirdim bi daha yapinca negatif cikti 🥲
Mom0971 Mom077 kanka negatif kiz bosuna heycan yapmayalim😂 o dun ki testti bugun boyle gordum sonra yeniden yaptim negatif cikti 😅
Kahveliseker Mom0971 evet hamileydim kan testi de verdim pozitif çıkmıştı 😅 insallah sizin icin de hakkinizda hayirlisi olsun🌺
sehribannn Mom0971 yumurtlama dönemi de oluyor belki bazen ona denk gelmissindir belki bilemedim kiz🤷🏻♀️😂
Mom0971 Kahveliseker bi yandan istiyorum bi yandan kizim daha kucuk mu acaba diyorum😂test yaparkende mucize bekledim sanirim😂
Ayemta Ben test yaptum poztiv ertesigun yaptim negativ sora yine yaptim poztiv dun yaptm negatuv testler kafa buluyir benle