Mom0971 dun yapmistim sonrada cope atmistim bugun cop poseti onume yigildi testimi bi gordum boyle ama acaba tekrarlasam mi
1sare1ervaa Mom0971 bende de böyle çıkmıştı 1 hafta sonra kan tahlili yaptım hamileydim 😅 Tekrar test yap bence 🙂
Mom0971 HazelK Mom0988 patatesiscoming ZehraSareMom 1sare1ervaa efelettin Canlar ben en iyisi tekrar test yapayim size bildiririm bakalim hayirlisi olsun hakkimizda 🥰
patatesiscoming Bazıları bekleyince idrardan ötürü ikinci çizgi çıkar diyorlar ama kesinlikle yanlış yoksa hamilelik ne öncesinde ne de sonrasına bi çizgi olmuyo ama şayet varsa kesinlikle çıkıyo hayalet çizgi var ve daha yeni bi oluşum var hadi hayırlısı. 😍
Mom0971 sehribannn ama testi dun yapmistim ve dun negatifti bugun copten dustu baktim boyle simdi yaptim bi kac dk oldu negatif simdilik😕
iki_prens_annesi Mom0971 testin 5 dk gecince sayilmiyo gununde mi gecti ole dusunuyosan acilden kan aldr olmadi bayramdan git saglk ocagina birazda zamn gecmis olur hem
sehribannn Mom0971 ilk 5 dakika içinde çıkan sonuçlar geçerlidir canim sonrası değil iki link ya bilmiyorum ayni ki ben birini ilk gibi gordüm silik gibi göründü adetin gecikiyor mu test yaptigina göre🤭
Mom0971 iki_prens_annesi dogurdugumdan beri adet olmadim canim bugun test yaptim negatif cikti buyuk ihtimal degilimdir yinede kise sureli sevinmistim🥰insAllah vaktinde nasip olur hayirlisiyla bakalim artik
iki_prens_annesi Mom0971 hayirlisi olsn cnm kimi adeti gec olur emziriyosan bide oda etki eder sıkma canini
Mom077 Mom0971 UuuHeeeyyy kanka hayırlı olsun bereketiyle gelsin benim de böle çıktıydı testim ikiside sonuç hamileydim hayırlısı olsun 😍
Mom0971 Mom077 kanka negatif kiz bosuna heycan yapmayalim😂 o dun ki testti bugun boyle gordum sonra yeniden yaptim negatif cikti 😅
Kahveliseker Mom0971 aynisi olmustu sabah ise gitmeden bir umut yapmistim ama tam beklememistim sonucunu. sinirle cope atmıştım. Cope tekrar bisey atmak istedigimde testi gordum çizgi çıkmıştı 😅