zeome aslında normal veya sezeryan farketmiyor aynı bende senın gibi oldum doğumdan sonra felaketti bagırsaklar calısmıyormus belli bir süre doktorum bana öyle demişti bilim bunu açıklayamıyor dıye ne komik😃
AmazonMom zeome ya varya kaşık kaşık tereyağ yedim banamısın demedi başkası yese ishal olurdu gerçekten çalışmıyor barsaklar
Handeakglyvz AmazonMom doktora gitmeye çok korkuyorum ya 😀 iyi geldi bu yorumlar deneyeceğim bakalım inşallah iyi gelir 😊
mutlukalp21 Pnrzengin kabızlık tan da kan gelir ama benim basur olmuştu zeytinyağım aincir koyuyorum sabah yiyorum hala daha hiç kuru bişey yeme
duygu3437 Pnrzengin benimde sıkıntı ben kendimi bildim bileli kabızım normal doğum yaptım ve doktoruma söylediğim ilk şeydi ıkınmak dikişli attırırdı doktorum bir ilaç verdi o iyi geliyor ishal gibi yapıyor ama dikişleri için idare edicem artık bana o şurup hiç bir işe yaramadı
Fero110 Seda19 birada o kremleri bulabilirmiyim ki acaba cnm Bilgilendiririm icin teşekkür ederim sanada Allah kolaylık versin inşallah
Seda19 Fero110 bulursun eczaneden veriyorlar reçete olmadan ben kullanıyorum suan acısını alıyor hiç yoktan acı hissetmiyorum🙋🏻♀️