Asafeymeninannesi EmineYilmaz Gerildim bee hemde çokça ! Her fotoğraf, her video burnumun direğini sızlatırken burda saçma sapan yorumları okumak gerdi beni Allah hidayete erdirsin inşaAllah
Sadekahvem Mom070 bugün yediğiniz lincide bir ömür unutmasınz. Ne dediğinizi çok iyi anladım ben 👍🏼 çok yanlış anlaşıldı
Pnnr EmineYilmaz Elitlik peşine düşmüş dini kurallara sıkıya gelemeyen din düşmanları İTrail’i destekliyor hemde Türkçülüğün arkasına saklanip bir de Müslüman ülkede yaşamaya devam ediyolar. Sığıntılıklari burdan belli ne yapılsın gök tanriyami tapılsın putami tapsin bu millet tövbe estağfurullah.. Var böyleleri arkadaşım sandığım din düşmanı paylasim yapanlar.. Çocuğu var üstelik o çocukların göz yaşlarında bogulsunlar kahrolsun itrail.
Mom0982 EmineYilmaz Evet hele ki anne olduktan sonra bir bebeğin bırakın ölmesi o korkuyu yaşaması bile uykularımızı kaçırmalı.Ne din ne ırk ne millet meselesi değil.Mesele hala dünyanın su avuç kadar belaya sessiz kalması.ne diyeyim Rabbim yüzlerini güldürmesin.Düşüncesiyle bile zalimlere destek olup müslümanım diye geçinenlerin öteki tarafta da yüzleri gülmesin ins
EmineYilmaz Mom7262 kahretsin onları rabbim Allah’ın belaları … öyle kanı bozuk insnalar var ki… çocuklar ölürken bile eğlenebiliyorlar
Mom7262 EmineYilmaz Amin inşallah nerde çocuk hakları insan hakları dağdaki teröriste kurşun sıkan askerlerimize insanlık suçu uyguluyor diyenler Kudüsdeki vahşeti nasıl görmezden geliyor aklım almıyor
Sevdasezer EmineYilmaz bir ay öncesinden oğluma bayramlık almıştım her ne kadar dışarı çıkmasakta bi fotoğraf hatıra kalır diye. Kaç gündür haberlerde gördüklerim bütün hayallerimin aslında lüks olduğunu gösterdi. O çocukları görünce oğluma aldığım elbiselere sarılıp ağladım. Orda ki anneleri düşünemiyorum bile😢 Dün kafam dağılsın diye eve misafir bile çağırdım bu hastalıkta. Şimdi biri kapımı açsa evim dünden kalma enkaz. Elim hiçbir yere varmıyor hiçbir şey yapamıyorum😔 Rabbim kahhar ismi hürmetine Filistin’e bu zulmü yapanları kahreylesin. Bu sefer ki bayram sevincimiz masumların kurtuluş sevinci olsun inşaAllah🤲🏻
mada EmineYilmaz yanarım yanarım o çocuklara yanarım en suçsuz en günahsızı onlar😩 Rabbim yardımcıları olsun Allah İsrail I Kahhar ismiyle kahretsin yok etsin
KardelenYB Mom078 DAVAMIZIN sonuna kadar arkasındayız ister kabullenilsin ister edilmesin ZALİMLERE CEHENNEM…
nneslihan Mom078 Birilerine giydirdiğimi düşünmüyorum, dediğim her şeyin arkasındayım. Kudüs müslümanların başkentidir. Kudüs, filistin davası değil kıble davasıdır. Bunu anlamak istemeyen insanlara bin kere aynı şeyi tekrar edebilirim
EmineYilmaz Mom078 Herkes fikrini özgürce beyan edebilir evet ama yanlışın savunulacak hiçbir tarafı yok yanlışı savunan 2-3 kişinin sonucunda oluşan kaos , neyse ki son buldu 🤦🏻♀️
Mom078 KardelenYB “Acı diyorum efendim, O da evrensel olmalı; Bir çocuğun eline diken batsa; İnsanoğlu yanmalı…”