Elfida-10 EmineYilmaz ay sinir hastası olacağım ya bunda anlamayacak ne kadar siyonistler gibi konuşmuyorlar mı vur ağızlarına… gerçekten pesss pessss. Allah kalplerine iman anlama gücü versin
Hilokiiii Elfida-10 Amin dualarıma onlara da yer vereceğim belki iman ve takva sahibi olmaya niyetlenirler
tatlisert MeteNaz Filistin başlattığı için İsrail karşılık veriyor demiyor musunuz? Ben konuyu başka yere çektiğimi düşünmüyorum 🤔 Siz tartışmaya yer arıyorsunuz.
nneslihan EĞER ZALİM ISRARLA ZULME DEVAM EDİYORSA BİL Kİ SONU YAKINDIR. EĞER MAZLUM DA ISRARLA DİRENİYORSA BİL Kİ ZAFERİ YAKINDIR. HZ.ALİ R.A
Hilokiiii Defnedurusmom sakin olun kötü amaçla konuşmuyor zalimlere ortak olup koşanlara da yaşasın cehennem demek istiyor benim kankamı linç etmeyin 😂 @Balkizlarim
Balkizlarim Defnedurusmom israil le ortak olanlar ben allahimin evini koruyorum … bide dovseydin hani
elifhanimm Balkizlarim pardon kanka toplaşıp gelmiştik ona alındım o zaman ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM
Mom070 Balkizlarim Kız Fatma bunlar böyle anlamakta zorlanıyorlar biraz dedim ya al İşte. Sen boşver ben seni anladım.
Mom622626 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi senin savunduğun devlet kendi ülkelerinde pkklılara eğitim verip ülkeyi karıştırmak için yolluyorlar. Düşen her şehitin sorumlusu senin o yazık dediğin israil.
Hilokiiii Mom070 Kadında akıl mı bıraktınız ? Zihniyetinize hayran kalmaktan aklımız gitti özür dileriz
Balkizlarim Mom070 vallahi noluyo dedim allahtan geldik allaha gidicez pis israilimi savuncam hayret bisey
Sadekahvem Mom070 bugün yediğiniz lincide bir ömür unutmasınz. Ne dediğinizi çok iyi anladım ben 👍🏼 çok yanlış anlaşıldı