Hilokiiii Annesirintugceuzun Ne için ölüyorlar peki? durduk yere de değil şeriat isteniyor peygamber efendimizin emanetine dokunulmaması için direniyorlar ki cihâd karşısında direnen bilsin ki Zafer onundur diyor yaradan ah allahım hala insanlar neyin peşinde kafirlere üzülmemizi vicdan yapmamız bekleniyor 😔
Annesirintugceuzun Hilokiiii Ben ülkemizde İsrail zulmünün savunulacağını hiç düşünmezdim. İyice bittik sanırım. Onlar ölse üzülecek misiniz diye sormak bile hayret verici. Bu dünyada hep zulüm gören, ötekileştirilen müslümanlar oluyor. Yapılan zulmü görmezden gelip başka konulara nasıl girilebilir ki? Ayrıca piyanist filmini illaki çoğu kişi izlemiştir. Orada Yahudilerin gördüğü zulümleri izlerken her defasında ağladım. Yahudi bunlar gebersin demedim. 👌
elifhanimm MeteNaz Ya tabii nerede daha faydalı olacağına zaten sen karar veriyorsun değil mi Nerede olursa olsun fark etmez zulmü duyurun Bu kadar basit Neyi küçümsüyorsun
MeteNaz elifhanimm kardeşim bak ben zulmü gören biriyim bana duyurmasan da olur anlatabildimmi git dünya gündemine Filistinin girmesini sağla onlar belki görmüyor sana insanca yazıyorum hala tartışma arayışı içindesin pes!
Minico biregesevdasi ya kardeşim ben diğer dinler için öneminden bahsetmiyorum çünkü ben MÜSLÜMANIM. Ben kendi verdiğim değeri savunuyorum bu sana neden bu kadar dokunuyor? Yahudilerde ayaklansın engel olan mı var? Değer veren Herkes savunsun.
biregesevdasi Minico zaten ben bişey söylemedim hani orası sadece bizim başkaları giremez diyenler varya lafım onlara
Mom070 KardelenYB Evet hanımefendi Twitter şuan adeletin daha fazla işlendiği bir ortam varsa hesabınız bir kaç tweet atın da yardımcı olun.
Mom070 MeteNaz Şaka gibiler, anladıkları kadar konuşuyorlar, at gözlüğü takmışlar çıkmak bilmiyor, ne demek istediğimizi zerre anlamamışlar ama yorum yapmaktan da geri kalmıyorlar. Ve bizde bunlara laf anlatmaya çalışıyoruz.
2673826 Hilokiiii buzamana kadar ölen musluman için üzülen gavur görmedik ama biz katıller için üzüleyecegız vah vah
Minico biregesevdasi ama oraya girmeye çalışanlar ne katliamlar yapıyor kim buna sessiz kalabilir ki? Tabi ki değer verdiğimiz yeri canice katletmelerine laf edeceğiz orada şehit olanlara içimiz yanacak. Orası tüm dinlerin bilmem ne diye susup oturalım mı yapmayın Allah’ın aşkına.. müslümanlar için ilk kıblemizin değeri diğer dinlerin verdiği değerden fazla olmalı. Neticede orası tüm dinlerin dediğiniz Yahudiler bu katliamı vicdansızlığı yapanlar.
elifhanimm Mom070 Siz her şeyi kendiniziin bildiğini zannediyorsunuz belli ,öyle ya en çok siz biliyorsunuz. devam size ben sadece Hidayet diliyorum tabii bu mümkünse
Mom070 elifhanimm Mümkün elbette, neden olmasın? Güzel bir dua da bulunuyorsunuz çok teşekkür ederim. Aynı şeyi sizin için diliyorum.
elifhanimm MeteNaz hepimiz Müslümanların yaşadığı bu şiddeti bu zulmü durdurmak istiyorsak buna karşı bir ses çıkartıyorsak daha neyin tartışması içerisindeyiz anlam veremiyorum araya başka şeyler karıştırmanın anlamı nedir
Hilokiiii elifhanimm Allahım sabır selamet versin bana cidden geceden beri delirdim hala burda o insanlar Devlet büyükleri ayaklanmış asker göndermeyi planlıyorlar bunlar hala neden bahsediyorlar yahu Arapça bilmiyorlarsa rabbim güzellik sunmuş Türkçe meali var açıp okusunlar herşey yazıyor kime vicdan yapacağın kime üzüleceğin cahiliyet ne acı bir durum
elifhanimm Hilokiiii bunların kalplerinin mühürlü olduğunu Peygamber Efendimiz zaten söylüyor Bunlara bir şey anlatamazsın bunlar iyi insan kılığına giyinip seni beni alaşağı etmeye çalışırlar bizi yolumuzdan döndürmeye çalışırlar farklı şeyler empoze etmeye çalışırlar aynı şeylere inanmıyoruz ve yaşamıyoruz hepimiz aynı çerçeveden bakamıyoruz beni çıldırtmaya güçleri yetmez Ben sadece hepsini dua etmeye yetişemem Allah hepsini Hidayet nasip etsin
Hilokiiii Mom070 Çok uzun uzun yazıyorsunuz ve sıkıcı şekilde böyle biraz akıcı cümlelerle ve kısa olarak anlatmak istediğin nedir anlatabilir misin rica etsem?
MeteNaz elifhanimm araya başka şeyler karıştırmak değil maksat. Bu siyasal bir olay her iki tarafın birbirini taciz edip ne yazıkki sonucunda mazlumların çocukların öldüğü yaralandığı bir olay. İşin arka tarafını da bildiğimiz kadarıyla buraya yazmak istedik. Sırf bunu açıkladık diye ne biz vicdansız oluruz ne de siz daha fazla vicdanlı. Burada israilli biri anne diyelim e Filistinin attığı bombada benim evladım öldü dese senin için demiyorum ama çoğu oh iyi olmuş yazacak zihniyet var. Ama keşke yazmasaydım sadece evet üzüldüm dua ediyorum yazıp çıksaydım
Mom070 Hilokiiii Biz sizinle dün konuştuk biraz ve o zaman da ne olursa olsun anlaşamayacağımızı gördüm. Şimdi size extra özet geçmenin bir anlamı yok.