Edaaa123 üniversiteye gidene kadar öyleydim başka bir yerde kalamazdım bile hatta bana sen okuyamazsın dediler dalga geçtiler şehir dışını kazanınca gitsende anne diye ağlarsın dönersin dediler. Valla yalan yok gittiğim ilk haftada daha topladım eşyalarını döndüm ama eve gelince diyemedim ben yapamıcam gitmicem diye çünkü annemde babamda çok emek verdiler okumam için kaç yaşına geçmişler çalıştılar sırf ben üniversiteyi kazanayım diye bir de benim yengem afedersiniz kızlarıyla sidik yatıştırır gibi bizi ders konusunda yatıştırırdı ben ilk sene 2. Yıllık kazandım istediğim bölüm değildi gitmedim 1 sene daha hazırlandım 2. Sene 4 yıllık kazandım yengem tabi annemi babamı hep doldurmaya çalıştı kız kısmı başka şehire gider mi ayıp olmaz falan diye annemde hep ben kızıma güveniyorum okucak diyince ben paşa paşa döndüm bir şey demeden sonra da alıştım 5 sene zaten üniversite de ayrı kaldık ayda bir 2 ayda bir görüşüyorduk evlenince de 2 haftada bir gidiyorum annemler de benim gitmediğim hafta geliyordu ama yasaklardan veri 2 ayda bir anca 3 vesait olduğu için virüsten de toplu taşıma kullanamıyoruz o yüzden