Hatce2525 ErenimBalOglummerhaba yine ben nasilsin birsey soracam sizde de sersemlik hissi kafa da agirlik hissi oluyor mu
Hatce2525 ErenimBalOglum agirlik nasil ben basim sanki bedenime agir geliyor gibi hissediyorum ne iyi gelir bu hastaliga ya genc yasta allah allah isitme testi oldunuz mu
ErenimBalOglum Hatce2525 rica ederim canım çok kötuysen tabiki git bi baktir kulaklarına falan tekrardan çok geçmiş olsun
ErenimBalOglum Hatce2525 ben iyiyim canım dün biraz denge problemi yaşadım az başım döner gibi oldu şuan iyiyim
AloneMom ErenimBalOglum Hatce2525 canım merhaba.bendede Vertigo var.Gittim manevra yaptilar ama hiç ise yaramadi yine devam ediyordu.Bu adamın yaptığı gibi yaptım vallahi geçti iki kere denedim geçti baş dönmem.🙈
Hatce2525 ErenimBalOglum siddetli dedigin nedir acaba benim 1 kere oldu 40 dk yakin surdu her sey donuyordu durmadan manevra ile duzeldi ara da saniyelik oluyor
Hatce2525 AloneMom merhabalar bendede dr yaptigi manevra vrs hic ise yaramiyor bunu da korkuyorum yapmaya🙄☹️