AgentMom cekoslavakporseleni bestiron kullanıyoruz çok şükür ne kabızlık oldu ne de başka bir sıkıntı
AgentMom DoruKalpp bizim doktorumuz 6. Ayda başladı değerlerine baktı ona göre 5 damla yeter dedi. Kendi kendine başlama. Kontrole gittiğimde doktora sor
DoruKalpp AgentMom 3 gün önce gittim bunları dedi işte 6.ayda kan alıp o zaman karar vercek 4.ayda başlamadı 😅
Hannemeryem Benim bebeğimin Demir’in değerleri çok çok düşüktü bende ek gıdaya başladıktan sonra şiraz özünü sabah akşam aç karnına verdim elhamdülillah güzel sonuç aldım ek olarak bunu da tavsiye edebilirim. Demir ilacı kullanmanın yanında 🙂
Mevasare Aydanyirtici kabizlik yapıyor demişti doktormuz bn kullanmadim bu yüzden. Oyl e bi sorunla karşılaştınız mi acaba.
3children1mom cekoslavakporseleni Ocean microfer kullanıyorum dişte leke bırakmıyor. Kabızlık gaz yapmıyor. Şuan 8 aylık memnunum 🖐🏻
CesurBey gulsahyk bir iki defa burda denk geldim yan etki yapmış bir de arkadaşıma sordum kızım mahvoldu sakın kullanma dedi o yüzden almadım sizde etki yapmamış ne güzel ama riske atmak istemedim çünkü oğlum zaten huzursuz bir bebek ekstra bir huzursuzluk beni çok yorar 😃