Ozlemberkay kizlar lglm 6 aylik kepce kulakalri var acba sidmi bandana yada biseyler yapsm duzlirmi yoksa duzelmezmi bilgisi oln yazsin lutfen
Fsule Ozlemberkay kepçe kulak icin medikallerde ve bebek mağazalarında kulak bandı var diye biliyorum ben
Thesra Ozlemberkay Kepçe kulak genetik olmuyormu genelde? Aile de var ise olabilme ihtimali var ama yoksa büyüyünce düzeliceğinden yanayım... Kepçe kulk bantları var onlardan yinede tedbir amaçlı kullanabilirsiniz internetten bir araştırın isterseniz☺️☺️
Srpp Ozlemberkay bebeğimde 4aylık yatarken başını sağ tarafa çevirince kulak henüz yumuşak olduğu için sağ kulağı katlanıyo, diğer kulağına göre bir tık kepçe gibi duruyo. Bende bugün araştıracaktım bu konuya denk geldim. Bende evde gündüzleri bandana takmaya başladım. İnşallah faydası olur
Ozlemberkay Ozlemrah bnmde bi biglm yok oncedn kepce degildi sidmi cok goze carpack kadarda degil ama kepce gende
aysetunckilicfirat Kepçe kulak kıkırdak doku varlığı yada yokluğu ile ilgili bir şey. Bandana falan anlık çözüm ancak 6-7 yaşına gelince ameliyat ettirebilirsiniz çok sorun olursa.
Ozlemberkay aysetunckilicfirat ameliyatlik kadar kepce degil bide esim hayata izn vermez acba sidmi 6 aylik ya bandana fln tkasm gene duzlirmi
Hazan123 Ozlemberkay benim kızım şapkaya ve nereye hiç izin vermiyor şuan 2 ayligiz taktiğim an agliyor. Saç bandı takıyorum gündüzleri geceleri çıkarıyorum çünkü elleriyle aşağı öte biliyor nefes siz kalır diye korkuyorum yaramaz şey .
Hazan123 Ozlemberkay sizde takın bence bir zarari yoktur siz bı deneyin belki düzelir . Vücutları yumuşacık hala geç değil bence
aysetunckilicfirat Ozlemberkay Sadece tepede açıklık varsa büyüdükçe düzelir zaten yatma pozisyonlarından dolayı oluyor ama kulağın içinde kıvrım yoksa ilerleyen yaşta okul öncesi ameliyat olabilir zaten öyle sıkıntılı bir ameliyat değil
Aryakuzu Srpp ayni durumu yasiyoruz sanirim benimde kizim 2bucuk aylik ve yatincakuölagi katlaniyor bandana düzeltimi ? Önerirmisiniz birde sicak günlerde bandana. Bunaltmazmi cocugu
Thesra Ozlemberkay Bizimde öyleydi kepçe kulak yok genetikte ama eşiminde küçükken öyleymiş büyüyünce değişmiş vs şimdi gayet güzel kulakları var kızımında şuan kepçeliği yok demem şuki düzelicektir ama siz yinede bant bandana gibi şeyler takmaya devam edin
Ozlemberkay Thesra vala bandana tktim bi tane bide kizlarda olsa fazla kotu olmaz saciyla gizler 😂😂 bnmki erkek ve ayretnde kel cok komik duruyo😂
kgns 4,5 aylık oğlum emerken ya da uyurken katlanıyor kulakları ve şekil olarak bozuldu bandana takıyorum bende biraz düzelme var gibi,