La_Mer canım bir arkadaşa yazmıştım bugün bizim kilomuz iyi olmasına rağmen 9 aylıklen 9 kiloyduk beslenme uzmanı 2 kilo geride demişti😱 be yürüyordu 9 aylıkken
sabahları aç karna bir tatlı kaşığı hünnap marka keçiboynuzu pekmezi veriyorum sonra yumurta falan haşlıyorum bir yumurta bütün kibrit kutusu kadar peynir yarım büyğk dilim( tam buğday unlu tava ekmeği alıyorum) yanına da ya bir damla çay damlatıyorum bardapa su veriyorum ya da pekmez yine bir damla. Ekmepi falan banıyorum yumurta kuru olmasın diye. Öğlen ilikli kıymalı falan çorba bugğn öyle yediyse yarın zeytinyağda kabak rendeleyip çevirip yoğurtlu veriyorum mesela. Sonea eline salatalık falsn veriyorum diş dönemindeyiz. Sonea da yoğurt muz badem ceviz bisküvi karşımı akşam yemek gün içinde sebze yedşyse akşam kıyma kavururum ya da köfte yada tavuk vs. Yatmadan da muhallebili bir şey aralarda eline meyve kuru meyve falan veriyorum sık sık beslemeye çalışıyorum çünkü ben vermezsem bütün gün aç gezer bir süre de çyle denedim olmadı. Yine sana yaptıklarımı yazayım fikir olsun:
kıymalı tarhana çorbası
yoğurt çorbası
irmikli unlu çorba
bulgurlu çorba
şehriye çorbası
yoğurtlı şehriye çorbası
göce lapası
bulgur pilavı yoğurtluyorum
makarna
nohut
kıyma kavurması
köfte
kuşbaşı haşlaması
tavuk haşlaması
tavuk çorbası
fasulye yemeği
falan diye gidiyor canım aklıma gelenler bunlar ben akşam artık bizimke yediriyorum baharatsız yapıp tabaklara atıyoruz
argivit ve polivit kullanıyorduk bıraktım şimdi sadece balık yağı möllers kullanıyoruz yarım tatlı kaşığı günde