Ecreee Böyle saçma sapan bir yasak koyanalrin beyni nerde bilmiyorum ama bunu heryer yapmamış..bim gibi marketlere gidip alabilirsiniz..burda çalışanlar vardı öyle bir yasak yoktu vs dedi ..
Durukusunannesii Bayan34 çocukla cıkarsanız polis gorurse ceza yersniz haberlerde gösterdi birsürü anneye ceza yazmslar
Asklepios Durukusunannesii bana geçen çıkarken polisler çocuğu nereye bırakacaksınız size bağımlı sıkıntı olmaz demişlerdi ama nerde yazıyorlar yada yeni mi çıktı yasak biliyor musunuz detayını
Dmt4141 Durukusunannesii bu kafayıda anlamıyorum bnm oğlum 13 aylık eşim işten gelene kadar heryer kapanıyor acil bir ihtiyaçta çocugu bırakıp nasıl gidebilirim gerçekten bazen enteresan yasaklar oluyor
SeverusSnape Bayan34 yasak değil, alabilirsiniz. Ben hem sanal marketten hem de çevre marketten aldım. Hele bi satmasınlar da göreyim, ped diye onları takarım artık. Saçma sapan yasaklarına başlatmasınlar. Pedi hobi malzemesi falan zannediyorlar herhalde.
hunilimomm Bayan34 hayır yasak degil sadece ped bölümün yanında veya üstünde kozmatik şeyler felan oluyorya onlar yasak haliyle önünde şerit olunca millet ped yasak sandı 🤷🏻♀️ Çocukla giderseniz bilmiyorum en azından bulunduğunuz ilçedeki karakolu arayıp sorun annem bu yasaklarda çıkmak zorundaydı karakolu aramıştı ama gitseniz bile market alır mi bilmiyorum ben bu yasaklar başlamadan önce kızımla gitmiştim saat 4 u geçmişti bizi markete almamışlardı
Kayram2808 @Bayan34 Ben çocuğumla gidip geliyorum, bi skinti olmadi şimdiye kadar, çünkü çocuğumu nereye bırakırım yani bensiz asla durmaz😤
leynanin_pembemantosuu Bayan34 öyle bi yasak yok annem marketler zincirinde kasiyer satış var yasak yok
Deletedmom27337 Bayan34 iç işleri bakanlığı açıklama yaptı ped satışlarında yasak yok diye. Benim eşim bu hafta 3 kez aldı geldi bir yasak yoktu. Galiba bazı marketler yanlış anlayıp kendi kendine sakladılar
Dmt4141 Bayan34 markette satılmasa bile a101 online sitede alabiliyorsunuz a11 kapıda uygulaması var bende orda herşey satılıyor kredi kartı kullanıyorsanız sipariş verebilirsiniz hemen seçtiğiniz saatte getiriyorlar
Durukusunannesii Dmt4141 evet maalesef öyle ama smdi öğrendm edirnedeymiş bu yasak galiba ama nerde olursa olsun çok saçma