Milamoms 1 yaşında kızım kel resmen hiç saçı yok aslında pek takilmiyordum ama insanların kel falan demsi sinirimi bozuyo artık sıfıra vurdurmak dışında önerisi olan var mı ?
Milamoms gizemli_213 bende bunu anlamıyorum babasının saçlar gür benim öyle ama kızda saç yok kafayı yiycem
hayalanne Milamoms bizimde öyle bir yaşına gircek sayılır ama az bayagı kimisi 3aylık nasıl gür sacları var anlamadım yedikleri mi yaramıyo saçına
_mercanligunler Milamoms bizimde saçımız az , bende hindistancevizi yağı deniyorum , inşallah işe yarar😅
Mircet Milamoms üzgünüm canım kıl folikülü varsa vardır yoksa yoktur sen dışarıdan bişeyle ancak desteklersin zeytinyağı hindistan cevizi yağı hem bebekler için uygun bunları kullanabilirsin ama bebeğiniz çok küçük kardeşiminde çok ince telliydi şimdi at yelesi gibi saçı var
Milamoms Mircet hindistan cevizi yagj denedim haftada bir ama bı faydasini görmedim pek zeytinyağı denerim
Milamoms Mircet hindistan cevizi yagj denedim haftada bir ama bı faydasini görmedim pek zeytinyağı denerim
Eylulo Milamoms benim kızımda 7 buçuk aylık ve çok çok az saçı var herkes kabak diye seviyor☹️ Doğduğunda çok saçlıydı sonradan saçı kaşı hatta kirpikleri bile döküldü. Şimdi kirpikler ve kaşlar doldu ama bakalım saçı ne zaman çıkacak☺️
Beren-2020 Ya benim kızımda doğduğunda simsiyahti saçları sonradan baya döküldü 9 aylik azcık var saçı