mhtphsyn 8 aylık olacağız hala geceleri nerdeyse saat başı ağlayarak uyaniyoruz sebebi ne olabilir ? Doktor sorun yok dedi 🤷
Nadiye mhtphsyn birimde 5buçuk aylık saat başı kalkıp emiyor acaba doymuyor mı diye düşünmüyor değilin. Ama gündüz 3saatte bir emer
Happybaby mhtphsyn diş te olabilir aç ta olabilir alışkanlıkta olabilir 9 aylık oğlum 4 aydır gece 3/4 sefer ağlayarak uyanıyor ben büyük ihtimalle alışkanlık olduğunu düşünüyorum dişi çıkmadı ama yatmadan biseyler yese bile uyanma sayısı değişmiyor çünkü
Emelimsi mhtphsyn bizimki de aynı:( son 1 haftadır da uykuya çok zor geçiyor ağlıyor.. haftaya pedegog a gideceğim bu konu ile ilgili
Yakamoz mhtphsyn 8 ay 5 günlük ve su son 5 gunde huyu acayip degisti. Asiri hareketlendi surekli dönüyor kalkmaya calisiyor yatirsam agliyor, uyutuyorum (zorla) her saat basi kalkiyor ve çok agliyor. Memnuniyetsiz bir bebek oluverdi🤦🏼♀️
mhtphsyn Nadiye biz de oyleydik şimdi meyve sebze pureleri yiyor gece mamasida yapıyorum ama yine saat başı uyanıp emmek istiyor birde ağlıyor onu anlamadim
mhtphsyn Yakamoz aynen yaa huy değişti resmen hiçbir şey den memnun değil 🤦🏼♀️ uyumuyor uykusu var direniyor uyumak için resmen
mhtphsyn Happybaby aynen bende farkettim dış yok şuan ama yatmadan birşey yemesi işe yaramıyor alışkanlık yada huy değişikliği diyorum artık napalim 🤷
mhtphsyn Emelimsi çok mutlu olurum teşekkürler neden uykusuz yani özellikle neden ağlayarak uyanıyor her seferinde onu merak ediyorum
mhtphsyn Emelimsi etrafındaki tecrübeli anneler hep gunduz uykulari 1 buçuk yaşında duzelir gece uykulari genelde 4 yasina kadar devam edebiliyormus inşallah öyle olmaz bizimde. 🙏