[silindi] Engellediğim kişilerin yorumlarının içeriğini görmesemde kendilerini görüyorum. Kendilerini de görmek istemiyorum yok mu bir yolu kızlar?🥸
NaimeYilmaz [silindi] Bunu geçenlerde ekibimize ilettik. Biz de güncellenmesinden yanayız ama şu an kullandığımız alt yapı bunu destekliyor. Sürüm yükseltince gelişmesni umuyoruz.
Azsonraa [silindi] 😂 yine fikretinkarisi konuyla ilgili sizi yetkili kisiye aktariyorum lutfen hatta kaliniz
ikizbabymom NaimeYilmaz engellediğimiz kişi bizim yorumlarımızı görüp beğeniyo sadece biz onun paylaşımını göremiyoruz bu engelleme olmuyo ki😂
[silindi] hazalaynur benim için gereksiz insanlar görmek dahi istemiyorum canım☺️ gereksizde polemiklere giremem en iyisi görmeyim oda beni görmese aslında ne iyi olur sosyal medyadaki gibi keşke engel olsaydı buradada engelledim ama onlar kesin benim yorumlarımı görüyorlardir
NaimeYilmaz ikizbabymom Tozu halı altına süpürmek gibi :)) Haklısınız, elimizden gelen bir durum olsa hemen hallederdik. Fakat biz de nasıl yapıldıysa onu kurup kullanıyoruz. En basit böyle anlatabilirim🙏
[silindi] NaimeYilmaz tamam canım çok teşekkür ederim inşallah olur da sosyal medyalardaki gibi görmeyiz en azından
ikizbabymom [silindi] bi de fikirlerimi özgürce beyan etmek istiyorum hakaret etmediğim halde bi yorumumdan dolayı uyarı aldım
ikizbabymom [silindi] hepimiz aynı şeyleri düşünemeyiz sonuçta hakaret içermediği sürece tartışmanın ne gibi bi zararı olabilir ki
[silindi] ikizbabymom vallaha canım ben tanisamda tanimasamda tartışma dahi olsa muhatap falan asla olmuyorum gerek yok