Edaa28 Bazen kızım 120 ml mamanın sadece 30 unu iciyor siz mamayı dokuyor musunuz böyle olunca yoksa dolabamı koyuyorsunuz ?
[silindi] Edaa28 mama yapıldığı zaman verilmesi lazım üzerinde yazıyor saklanıp tekrar verilmez kaç aylık bebeğiniz?
Mirac16 Edaa28 kaç aylık beneginiz 30 içiyorsa o kadae yapın israf olmasın bir de ben mamayı en basından beri ilk yarım saatte veriyordum yarım saati geçince vermiyordum ekşiyor hemen mideye zararlı yani
KevserKaan Edaa28 yapılan mamayı bebek hiç icmediyse dolapta 24saat muhafaza edebiliyoruz ama ictiyse ve daha icmiyorsa 1 saat içinde sonrasında mecbur dökmek gerekiyo dolaba koyamiyoruz malesef 🤷🏻♀️
KevserKaan Edaa28 bizim 2ay olmaya 6günümüz kaldı şuan 3olcek iciyo bazen yetmediğini düşünüyorum 1olcek daha yapıyorum yarısını iciyo kalanını tukurerek iciyo 🤷🏻♀️🧘🏻♀️
KevserKaan Gamze43 emin misiniz 🙄 bence yanlış biliyorsunuz 90 veya 150ml oluyo bebek ne kadar içerse daha doğrusu. Ve 2aylık bebeklerin midesi iri yumurta büyüklüğüne geliyo gelisimine gorede değişiyo tabi
Gamze43 KevserKaan evet dediğiniz doğruymuş pardon ben hem mama hem meme gittim özür dilerim yanlış bilgilendirme yaptım