Bambamiye 2prensannesi06 merhaba semt olarak söylemiyorum hastalıktan dolayı kargo ile gönderim yaoiyorum da sadece begendiginiznvarsa kargo ile yardimci olmak isterim 😇 gönderimde kargoya yardimci olabilirim
Bambamiye 2prensannesi06 bu arada bebis küçükse bende pijama alt üst kısa kollu uzun kollu azınınlar çorap ağız mendili vb de vardır
Bambamiye Ruzgarcan cok teşekkür ederim bi hanımefendi sabah aldı 🙈 😇 sizin beğendiğiniz var mıdır varsa çok mutlu olurum 🤭
Ruzgarcan Bambamiye Alan hayırlısıyla giydirsin inşallah çok güzel seyler görüyorum ama eşim istemiyor böyle almamı😔
Bambamiye assd15 merhaba maalesef sort yok ama tulum duaunurseniz sortlu var 6 9 ay uyumlu koton marka mavi gri olan birde kısa kol bacaklı kedi modelli var görmedi iseniz görsel atabilir belki begenirsiniz 😇
Bambamiye Ruzgarcan cok çok teşekkür ederim saglicakla giydirelim genişlerimize ins. Bazıları giydiriliyor bazıları dolapta unutuluyor gydirilemeden küçülüyor maalesef erkekler hepsini çok giydirilmiş olarak düşünüyorlar bendede aynı modeli var cunku 🤭🤭🤭