Bambamiye Oglusuunannesi 2 sini 30 tl den veririm 😇 nasipse kargoda gidecek eşim düşü urseniz gönderimde sağlarım bugün 😊
Bambamiye Oglusuunannesi dinolu tulum hiç giydirilmedi dolapta unutmusum 😇 diğer gemici tulumu 2nkez gydridim herhangi leke vb asla yoktur ozel kısımdan size ben arkalarını vb atayim birazdan
Bambamiye Oglusuunannesi özel kısımdan mesaj attim bakabilriseniz ordan nasil yapalim haberleşelim sizinle 😇
Bambamiye Kagansmother sizin sorduklarinizi sordu birisi snairim alacak kismetse, siz başka ürunlerimide sorun uğurlu geldiniz Allah razı olsun 🤭😇🙏
Kagansmother Bambamiye ahahahha😅🤣 aslinda ben de almayı dusundum ama yazlık alışverişi bitirdim fuzuli olacakti eşim dırdır etmesin diye saapmadim ama fiyat olarak ve kalite olarak gayet güzel duruyor
Bambamiye Kagansmother cok çok teşekkür ederim gerçekten uğurunuza inandım ben dinolu ve gemici tulumu satildi hanımefendi aldı 🙈 diğer koton marka gri mavili olan duruyor duaunurseniz 🤭 kısa kollu zıbın yazlık tshirtlerda vardır siz yaz için herşeyi tamamlamadı iseniz 🙂🙃
Bambamiye 2 kisa kollu zibin 1.5 - 2 yasa kadr uyumludur. Gri zibin fuar baby 18 24 etiketli, 2 tshirt lacivert olan soobe marka 12 15 ay digeride de 12 15 ay uyumludur. 4 urunde toplamda 13 tl 😊😇