Elifhakan12 Tugcecivan senin inan çok iyi anlıyorum bazen bu benim imtihanım herhalde diyorum.Eşim ve ben uykuya ölüyoruz bıraksalar akşama kadar uyuruz küçükkende öyleymiş bizim kız uykudan nefret ediyor
Efemerve Ben de kullanıyım dedim bebeğim erkek kayinvalidem dedi çocuğu olmaz kullanma dedi bitkisel ama ne alaka anne ya dedim öyle dedi kullanma boşver bişy felan olur kullanmadım bende ama ıyi çok şükür düzeldi uykusu
55eren55 Berrinyr benim görümcem kızını sese alışsın diye hep gürültü yerlerde uyuturdu şimdi tuvalete kalksam uyanıyor diyor acaba sese alışsın diye gürültülü bi şekilde uyudukları için bu sese alışsın yöntemi ters mi tepiyor acaba
Berrinyr 55eren55 bilemiyorum ya öyle de olabilir bazı şeyleri yanlışta yapiyo olabiliriz 😔🤷 bu birinci olduğu için ben nasıl davranacağımi bilemiyorum artık ikinci olursa bide tersini denerim🤭🤭
Full Tugcecivan 4 ay atagi yasiyorsunuz muhtemelen. Ben 15 ay uykusuz gecirdim. Yanlis anlamayin ama nacizane tavsiyem doktorlar tavsiye etmiyorlar pek bu damlayi. Sizin karariniz tabi ama bu atak gectikten sonra kendi kendine uyumayi saglasaniz daha saglikli ve uzun uyur.
Hcrn98 Tugcecivan ben doktoruma sordum alerji akciğerde hasar fln bırakıyo dedi çok güvenilir deil önermiyorum dedi o yüzden uykusuz gecelere devam 🤧