merveee69 İyi akşamlar hanımlar 4 aylık bebeğim var sütüm tazyikli geldiği için meme reddi yaşıyoruz sütün tazyikli gelmemesi için neler yapabilirim yardım edin lütfen
__zulfisiniz__ merveee69 sağma pompasi edinseniz hem sütünüz ziyan olmaz dolaba atarsiniz hemde tanzikli gelmesinden kurtulursunuz ve pompa alana kadarda göğsünüze hafif bastirarak c şeklinde tutabilirsiniz oda engelleyecektir yada elinizle sagabilirsinix 🌼 bol sütler
Zynpyln merveee69 benimde öyleydi pompayla sağdığınızda tazyik artıyor elinizle biraz boşaltmayı deneyin ben öyle çözüm bulmuştum
mutlukalp21 merveee69 makinaya değil elle 30 mm kadar sağın emzirmede önce bide yatarak emzirin ben öyle öyle terbiye ettim göğsümu şimdi normale döndü
merveee69 ikicocukluAnne_ denedim ama yine emerken tıkanıyor ve ağlıyor gece emiyor gündüz de uyku sarhoşu olunca emiyor ama bu böyle gitmiyor ki ya 😓
Elizmerve merveee69 bendede aynı problem. Önce tazyikli geliyor sonrasında azalıyor bu sefer azaldı diye çıldırıyor ağlamaya başlıyor. 36günlüğğz bizde. Ne zaman düzelicek ne yapmalıyım bilemiyorum🤦♀️
merveee69 __zulfisiniz__ elektrikli pompa ile sağım yapıyorum fakat o daha fazla tazyikli getiriyor gibi önden hafif boşaltıyorum emzirmeye geçiyorum yine aynı sorunu yaşıyoruz
58vildan Canım büyüdükçe alışacak ama alışana kadar da çok zor olacak ne yaparsan yap o tazyik kesilmiyor benim de öyleydi emzirme danışmanı dik bir şekilde emzirmesi gerektiğini böylece sütün daha yavaş akacağını söylüyor dene istersen
merveee69 58vildan yatarak emzirmeyi denedim yine tıkandı bir daha dik emzirmeyi deneyeyim. Ne zamana kadar böyle sürdü sizin ya
58vildan merveee69 valla 2 sene emzirdim sonuna kadar hep tazyikli geldi ikincide de aynı tazyikli sütüm
merveee69 58vildan ayy ciddi misiniz 🥺 benim önceden böyle değildi son 20 gündür böyle oldu bir anda anlamadım
Ebrudmrgl merveee69 geriye yaslanip emzor ya da gogsu makas seklinde tutup emzir. Instagramda emzirme danosmani dilruba hanimin sayfasinda vardi ornekler
Mirayse merveee69 benmde aynı ilk kızımdada öleydi şimdi ikinci 1aylık oda ilk bi boğul ak gibi oluo kaldırıyodm geciyor devam ediyor emmeye. Ama memem reddi yasamadık ger emmede ilk kızımda aynı sey olmasına rağmen. Oyüzden bilmiyorum
merveee69 Mirayse 4 ay içinde kaç kere meme reddi yaşadık bilmiyorum ne güzel size umarım hiçbir zaman yaşamazsınız