MinikMucizemmmm Merhaba kızlar. Ortunmekten nefret eden bı bebeğim sürekli kendini açıyor uyku tulumu aldım onun içinde de durmak istemedi evin sıcaklığı genel olarak 25 civarı bı zıbın iki alt ve iki üst giyydirsem ortmesem üşür mu acaba.yada ne yapabilirim
Cns_28 MinikMucizemmmm bizim oda 26 derece ben sadece alt ve yarım kollu çıtçıtlı body giydiriyorum ona rağmen terliyo bazen üzerine ince bi müslin örtüyorum ama onuda kendi atıyo üstünden
bidibidibidi MinikMucizemmmm 7.5 aylığız ve her gece bu problemi yaşıyoruz. Ben atlet , çıtçıtlı bady ve alt üst giydiriyorum ne çok kalın ne çok ince. Gece üstünü açınca ayaklarının sıcaklığına ve ensesinin sıcaklığına bakıyorum ona göre bazen hiç örtmüyorum. (İstanbuldayız bu arada)
egeninanns MinikMucizemmmm ben doğdu doğalı örtemedim. Tulum da kullanmadı . Artık beraber öyle açıkta yatıyoruz 😂
Dygu21 MinikMucizemmmm durum aynı resmen elleriyle itip açıyor nefret ediyor örtünmekten şimdi sıcaklar başladı iyi de umarım bu alışkanlık devamlılık göstermez
MinikMucizemmmm Saglikci Genel olarak herkes öyle demiş ben çok abartmisim sanırım teşekkür ederim yanıtınız için☺️
hilaliii MinikMucizemmmm kısa kollu zıbın bitane de normal penye tulum yeterli 25 derece sıcaklık için bebekler sıcağı sevmez beşiğin üstünden ört istersen Bi battaniye
MinikMucizemmmm hilaliii genel olarak kizlar bı zıbın ve bı takımın yeterli geleceğini soyledir bı denerim kontrol ederim soğukluk hissedersem onu da denerim teşekkür ederim ☺️
pervin_t MinikMucizemmmm benimki de öyle.Sade pamuklu çok ince de değil kalın da değil tulum giydiriyorum bide karnına bir şeyler bağlıyorum.Öyle uyuyor
haziranin25i MinikMucizemmmm bu şekilde giydirirsen emin ol bebeğini isilik yaparsın kuzum. Hava serin oluyorsa ince tulum içinde hiçbir olmadan üzerine de pamuklu battaniyesini örtüp yatırıyorum. Çok sıcak olursa kısa kollu zibinla yatırıyorum 3 ay 6 günlük bebeğim bu arada