Kk41 papatya3 Bende bi tereddüt ettim nasıl olur diye ama herkes cidden bundan yapıyor nerdeyse gördüğüm kadarıyla. Bende büyüyo marka alıp yaptım suan makinede 8 saate kurulu bakalım nasıl olcak
Rabiaksmtn Canım makineden bendede var ama bendr hiç öyle ses olmadı hatta bittiğinde bile ses çıkartmıyor seninki bozuk olabilir papatya3
papatya3 Rabiaksmtn peki hep 6-7 kavanozla mi yaptin canim hic az kavanozla denedin mi? Simdi tekrar taktim fise calisiyo🤷🏻♀️Acaba az diye mi oldu
Kk41 papatya3 evet hepsine 1 kg sütü üç yemek kaşığı yazıyordu üstünde.Migros’tan aldım danem büyüyor İnşallah tutar bakalım güzel olur inşallah
Tugbakivanc papatya3 ben 6 kavanoz yapıyorum ama az da olsa sorun olacağını sanmam. Simetrik koyun makineye. Activia ile yapıyorum bende. Başlangıçta derece ve süreyi onayliyorsunuz iki tarafta da kırmızı ışık yanıyor değil mi
papatya3 Tugbakivanc tadim diye az yaptim, simetrik gibiydi bi sure sonra denedim acildi 2 saate ayarladim biraz daha tutsun diye. evet aynen ilk yesil sonra sirayla kirmizi yaniyo ve calisirken 2si de kirmizi sabit yaniyo
Tugbakivanc papatya3 siz bir daha deneyin isterseniz yine öyle yaparsa servise gönderin. Bu arada biz çok beğendik kendimize de yapıyoruz 😊
papatya3 Tugbakivanc oyle yapicam🙏🏼 4 saat oldugunda bile tutmus gibiydi aslinda hafif suluydu 2 saat daha calistirdim bakalim nasil olcak. Bir dahakine 6 taneyle denicem😀 siz kac derece kac saat ayarliyosunuz? ben 42 ve 8 saate ayarlamistim
Tugbakivanc papatya3 ben ilk 43 derece 8 saat yapmıştım o da güzel olmuştu evde mis yoğurt vardı onunla yaptım hatta. Sonraları 42 derece 8 saat yapıyorum.
papatya3 Tugbakivanc 2 saate kurdum ya simdi 00 yazdi ottu yine bitti diye. actim baktim bu sekilde sence olmus mu soylersen cok sevinirim🙏🏼 Biraz sulu gibi bu sekilde biraz bekletip buzdolabina kaldirinca tutuyo mu ? https://www.hizliresim.com/rqys33q