ahmetseliminannesi Kizçeler bana uygun fiyatlı ama kamerası guzel çeken telefn söyleyin iphone hariç nedense bi turlu sevemedim onu 🌸
Deletedmom62626 ahmetseliminannesi oppo nün kamerasi çok güzel tavsiye edebilirim kullanımı da çok hoş ilk defa uzun süreli bir telefondan sıkılmadım 🤗
Minikpandailay ahmetseliminannesi Oppo, Huawei bide C7 ninkini begeniyordum Samsung’un. Ama iPhone yi hiç biseye değişmem 😄
ahmetseliminannesi Berenkooommm Ya eşim kullaniyor da geri tuşu yok bir sey yok adam akıllı kurcalayamiyirm bile 😂😂
ahmetseliminannesi Minikpandailay Eşimde huwaei diyor fiyatlarıda uygun aslnda oppoyla ikisini karsilastiraym en iyisi bende de samsung j7 var suan canm ama soğudum samsungtanda yillardir bu telefn kullaniyorm
[silindi] Xiaomi mi note 10 kullanıyorum 108 MP kamerası var ben yurtdışından almıştım ama burada da gayet uygun
Minikpandailay ahmetseliminannesi Huawei guxel telefon annem babam kardeşim kayınvalidem felan hep Huawei kullanıyor. Benimde hoşuma gidiyor fiyat da öyle uçuk değil diye biliyorum
Deletedmom62626 ahmetseliminannesi huwai alma canım anneme aldık pişman yedik inanki sürekli donuyor çok hantal bir telefon tüm telefon markalarını denemiş birisi olarak söylüyorum seni yormayacak birşey al derim opponun sarjida baya gidiyor eşim diyor bana ilk defa telefondan sıkılmadın telefon istemiyorsun rahat bir 10 yıl daha kullanırım çocuklar kırmaz ise 😁
theAna ahmetseliminannesi mi note 10, huawei p30 pro, galaxy s10 plus, galaxy note 10 plus bunların kameraları güzel bildiğim kadarıyla
ahmetseliminannesi Minikpandailay Evet 3 bin vs netteki fiyatları 2 bucuguda var kalit3sine gore değişiyor
ZehraSareMom ahmetseliminannesi Kardesim samsung note 10 lite kullaniyor cok guzel kamerasi tavsiye ederim Iphone istemediginiz icin demiyorum onun da kanerasi cok iyi 😊